Sobota 20. dubna 2024
Svátek slaví Marcela, zítra Alexandra
Zataženo, déšť se sněhem 7°C

Kosmetické novinky na měsíc únor, které si nesmíte nechat ujít

  • ...
    9. února 2022 | 06:00

    Je tady nový měsíc a to znamená, že pro vás máme nálož dalších kosmetických novinek. Tentokrát jsme se zaměřily na pleťovou kosmetiku, která se vám během zimy i po ní bude náramně hodit. Vaše pokožka bude potřebovat totiž pořádnou vzpruhu a tyto produkty ji dostanou zase do kondice. Kterou z novinek si vyberete?

    Připadá vám vaše pleť mdlá, zašedlá, zkrátka bez života? Pak nejspíš potřebuje kvalitní kosmetiku, díky které získá zpátky "šťávu". Vybraly jsme pro vás několik novinek z pleťové kosmetiky, které by vám během února rozhodně neměly utéct. Kterou z nich vyzkoušíte?

  • Noční hydratační krém Dermedic, Hydrain3 Hialuro, 229 Kč (50 ml), koupíte na www.notino.cz

    Pečovat o svou pokožku musíte také v noci, a proto by vaší pozornosti neměl uniknout noční hloubkově hydratační krém Dermedic Hydrain 3 Hialuro, který je určen pro péči o suchou a silně dehydratovanou citlivou pokožku. Během nočního odpočinku pokožku intenzivně revitalizuje. Viditelně redukuje známky stárnutí, omlazuje, projasňuje. Pokožku zároveň zpevňuje, zlepšuje její hustotu, dodává jí objem, vyplňuje a vyhlazuje vrásky. Neucpává póry a díky obsahu výhradně čisté artéské vody nedráždí pokožku. To zní jako něco, co nutně potřebujete.

  • Ranní maska pro všechny typy pleti s konopným olejem, levandulí a kopřivou Poetiko, 320 Kč (50 ml), koupíte na www.poetiko.organic

    Kvalitní pleťová maska není pouze večerní záležitostí, pečovat o svou pokožku můžete také hned ráno! Pokud žádnou ranní masku nemáte, máme pro vás jeden tip: ranní masku Poetiko, která vás díky svému složení hned po ránu příjemně nakopne a naladí vás na nový den. Ve složení najdete konopí, kopřivu, rozmarýn a levanduli, tedy skvělý mix pro vaši pleť. A hlavní účinky masky? Čistí, vyrovnává tvorbu mazu, probouzí, myje, zvláčňuje, otevírá póry.

  • Omlazující sérum s CBD & kyselinou hyaluronovou Cannor, 1295 Kč (30 ml), koupíte na www.cannor.cz

    Ještě nemáte sérum ve své kosmetické výbavě? Pak je na čase to změnit. Omlazující sérum Cannor se stará o zdraví pokožky rovnou několika způsoby: posiluje její ochrannou bariéru, redukuje citlivost pleti, sjednocuje její tón a vyhlazuje obličejové kontury! Lehké sérum určené pro všechny typy pleti zvyšuje tvorbu kolagenu, pleť vypadá viditelně mladší, pevnější a zdravější!

  • Ovesný krém s bio bambuckým máslem BeButter, 169 Kč (100 ml), koupíte na www.aromatica.cz

    Hojivý krém byl speciálně vyvinut pro každodenní péči o citlivou, extrémně suchou, podrážděnou a popraskanou kůži a pro její specifické nároky. Jeho složení je založeno pouze na složkách rostlinného původu, jako jsou bio bambucké máslo, meruňkový olej, ovesný olej a výtažek z pupečníku asijského a měsíčku lékařského, které účinně pleť vyživují, působí proti jejímu stárnutí, regenerují a zklidňují. Ovesný krém s bio bambuckým máslem také pleť zvláčňuje a vyživuje, pomáhá ji posilovat a hydratovat, zpevňuje ji a podporuje její elasticitu. Díky svému unikátnímu složení dokonce přispívá k obnově kožní bariéry, a je tak vhodný i pro hypercitlivou a podrážděnou pokožku a pro řešení stavů lupénky, ekzémů, popraskané kůže, kožních alergií nebo hojení ran a jizev. Zároveň také posiluje přirozenou obranyschopnost pokožky a celkově ji zjemňuje.

  • Oční liftingové sérum 3v1 Růže, Manufaktura, 395 Kč (8 ml), koupíte na www.manufaktura.cz nebo v kamenných prodejnách

    Komplexní péče o oční okolí s růžovým olejem, kyselinou hyaluronovou, extraktem z jasmínu a hlohu pro redukci vrásek, kruhů a váčků pod očima a pro lifting víček. Toto omlazující lehké sérum rozjasní vaše oči a rozzáří váš pohled. Obsahuje i kofein, komplex vitaminů A, C, E, koenzym Q10, ovesný olej a vřídelní sůl.

    Velký výběr kosmetiky za skvělé ceny najdete na našem internetovém srovnávači Zboží Dáma.

Autor: Aneta Valešová
Diskuse ke článku
.