Čtvrtek 28. března 2024
Svátek slaví Soňa, zítra je Velký pátek / Taťána
Oblačno, déšť 14°C

Nečekané pozvání na rande? Víme, jak se rychle hodit do gala i bez zásahu chirurgů!

Krása
18. srpna 2021 | 06:00

Dostala jste pozvání na rande a chcete vypadat oslnivě? Nemáte dost času na větší zkrášlování? Existují triky, jak pomoct přírodě a během chvilky ze sebe udělat úplně jinou ženu. 

Video se připravuje ...
Redaktorka vyzkoušela neinvazivní omlazovací metodu. Podívejte se na výsledk • VIDEO: Adam Balažovič/BPŽ

Slavná britská vizážistka Pat McGrath řekla, že nezná ani jedinou ženu, která by byla úplně spokojená se svým vzhledem. A každá z nás, aspoň občas, v koutku duše touží po tom, aby se všem zatajil dech, když vstoupí do místnosti. „Být alespoň na okamžik královnou chce většina z nás. Některé ženy touží vypadat lépe samy kvůli sobě, jiné přesvědčují o nutnosti vylepšovat se – přímo nebo nepřímo – jejich okolí a tlak různých módních trendů,“ vysvětluje psycholožka Simona Králová. Mnohé to berou z gruntu a podstupují náročné plastické operace, liposukce, zvětšování prsů a další výkony, jiným stačí malé triky s dočasným efektem. Že nemají dlouhého trvání? Nevadí, hlavně, že budou mít ve správnou chvíli ten správný účinek! Podle psychologů je přece pro vjem druhé osoby nejdůležitější právě první dojem. A ten může být velkolepý. Pojďme se na rychlé a snadné možnosti zkrášlování podívat.

Umělé řasy

Ne každé ženě se chce chodit na prodlužování řas. Jak od přírody krátké nebo příliš řídké či světlé řasy vylepšit? Nejrychlejším řešením je nalepit si umělé. Koupit se dají v celém oblouku, ten si pak jen přistřihneme podle tvaru oka. Nebo se prodávají v jednotlivých trsech. Lépe se zachází s těmi obloukovými, ale obojí chce trochu zručnosti. Napoprvé se vyplatí požádat o pomoc kamarádku. K balení patří vždy i lepidlo. Nanáší se v tenké vrstvě na okraj oblouku umělých řas. Ty pak nalepíme na horní víčko. Můžeme ho natřít a přímo na kůži pak umělou okrasu na chvilku na místě přimáčknout. Pak je u okrajů přidržíme, ohneme kleštičkami, a pokud chceme, můžeme je na závěr ještě nalíčit řasenkou. „U většiny umělých řas je ale doličování zbytečné a riskujeme, že se nám na nich vytvoří žmolky,“ varuje kosmetička Sabrina Prauseová.

Tento článek je součástí balíčku PREMIUM+

Odemkněte si exkluzivní obsah a videa bez reklam na 9 webech.

Autor: sia