Neděle 28. dubna 2024
Svátek slaví Vlastislav, zítra Robert
Polojasno 22°C

Zubožený tygr vytetovaný špendlíkem z nástěnky? I s tím si Tattoo polepšovna poradí

18. prosince 2020 | 06:00

Stáňa a Stáňa. Maminka a dcera a mezi nimi velmi silný vztah. Maminka si proto chtěla svou jedinou dceru připomenout přímo na svém těle – tam si nechala vytetovat značně amatérským způsobem tygra, což je znamení čínského horoskopu pro rok, kdy se Stáňa narodila. Předělávat zuboženou šelmu bude Any. A zatím se nebude nudit ani mladší Stáňa!

"Do Tattoo polepšovny jsem mamku přihlásila já, protože má na zádech tetování tygra, který má symbolizovat mě. Ve finále to ale nedopadlo tak dobře," začíná vyprávění dcera Stáňa. Maminka Stáni, také Stáňa, si nechala tetování udělat zhruba před patnácti lety od svého známého, který jí tetování dělal doma. "Doteď si pamatuju na konce propisek a špendlíky, které vytahoval. Čím déle to je, tak tím více si uvědomuji, jak velký bizár to vlastně byl," říká Stáňa.

S tatérkou Any se tedy Stáňa domluvila na předělávce. Původního tygra překryla obrázkem stejného zvířete, ale přidala ještě květiny. "Trošku jsme to pozměnily, protože chvíli po tom, co jsem si nechala vytetovat původního tygra, se stal Stáni úraz, pokousal ji pes a má na tváři jizvu. Orchidej u nového tygra tedy znázorňuje jizvu mé dcery," dodává Stáňa. A jak předělávka dopadla? Na to se podívejte ve videu.

Autor: red