Úterý 23. dubna 2024
Svátek slaví Vojtěch, zítra Jiří
Zataženo, déšť 7°C

Na tyto vůně nedají slavné krásky dopustit! Koupit si je můžete i vy

  • Margot Robbie
    20. června 2020 | 06:00

    Mohou si dovolit ty nejdražší šaty od vyhlášených návrhářů, o vlasy se jim starají nejlepší kadeřníci světa, kosmetické firmy se perou o to, aby používaly právě jejich produkty. Možná vás proto překvapí, že co se parfémů týče, tak tyto hollywoodské hvězdy používají běžně dostupné vůně, které si můžete pořídit i vy!

    Taky máte ve své poličce několik druhů parfémů, ale je jeden, který má své čestné místo? A jakmile vám dojde, kupujete ho ihned znovu? Stejně jsou na tom tyto slavné krásky! Která vůně patří mezi jejich nejoblíbenější?

  • Blake Lively (32)

    Blake Lively
    Autor: profimedia.cz

    Přestože jsme tuto hollywoodskou krásku mohli vidět v reklamě na parfém Gucci, v soukromí dává přednost vůni The Beat od značky Burberry. Podle ní je svěží a lehká, ale intenzivní. My jsme ji v redakci mohly vyzkoušet také a musíme souhlasit! Kombinace bergamotu, šťavnaté mandarinky, kardamomu a růžového pepře je originální a přitažlivá. Flakon zdobí klasický vzor značky Burberry.

    Toaletní voda The Beat, Burrbery, 955 Kč (75 ml)
    Autor: archiv firem

  • Sofia Vergara (47)

    Sofia Vergara
    Autor: profimedia.cz

    Kolumbijsko-americká herečka má slabost pro pánské vůně! Podle ní jsou totiž mnohem více sexy a déle vydrží. Nejvíce si oblíbila Terre d’Hermès od značky Hermès. Hned při prvním přivonění vás uhranou šťavnaté tóny grepu a pomeranče, které jsou doprovázeny zemitými a dřevitými tóny. Pokud si na něj sama netroufáte, můžete ho pořídit třeba svému protějšku a sem tam si ho vypůjčit. 

    Parfém pro muže Terre d’Hermès, Hermès, 1960 Kč (75 ml)
    Autor: archiv firem

  • Selena Gomez (27)

    Selena Gomez
    Autor: profimedia.cz

    Zpěvačka miluje ovocné vůně s příměsí vanilky. Proto se její favoritkou stala Daisy od Marka Jacobse. Nejenže má neskutečně roztomilý flakon s kopretinami, který je pro tuto značku tak typický, ale zároveň opravdu nádherně voní. Ve vůni se proplétají ovocné akordy lesních plodů, aroma lístků fialek a šťavnatého grapefruitu. Dále v ní najdete jasmín, bílé dřevo, pižmo a vanilku. Tato vůně byla uvedena v roce 2007 a stále se drží na "parfémovém" výsluní.

    Toaletní voda Daisy, Marc Jacobs, 1349 Kč (100 ml)
    Autor: archiv firem

  • Miley Cyrus (27)

    Miley Cyrus
    Autor: profimedia.cz

    Tato vůně není tak úplně typická pro sedmadvacetiletou ženu. Je těžká, hodně výrazná a hodí se spíše pro zralou dámu. Miley Cyrus je ale tak trochu rebel a člověk by od ní měl očekávat neočekávané. Parfémovaná voda Acqua di Parma je dřevitá, základ tvoří ambra a vanilka, kterou doprovázejí tóny mandarinky, pomeranče, cedru a bergamotu.

    Parfémovaná voda Acqua di Parma Iris Nobile, 3368 Kč (100 ml)
    Autor: archiv firem

  • Christina Aguilera (39)

    Christina Aguilera
    Autor: profimedia.cz

    Popová zpěvačka má na kontě hned několik vůní se svým jménem, které spadají pod společnost Elizabeth Arden. Jsou ženské, trošku provokativní, a tak dokonale odrážejí její osobnost. Proto není divu, že je sama také ráda nosí. Pokud ale nesáhne po vůni z vlastní tvorby, volí květinovo-ovocnou parfémovanou vodu Sun Java značky Franck Olivier, která se skvěle hodí na léto.

    Parfémovaná voda pro ženy Sun Java Women, Franck Olivier, 639 Kč (75 ml)
    Autor: archiv firem

  • Margot Robbie (29)

    Margot Robbie
    Autor: profimedia.cz

    Blonďatá kráska v rozhovoru pro americkou Marie Claire uvedla, že se nikdy příliš nezabývala parfémy, ale vše se změnilo, když narazila na vůni Deep Euphoria od Calvina Kleina. "Když jsem byla mladší, parfémy mi nic moc neříkaly. Většinou jsem používala různé esenciální oleje, které jsem aplikovala na tělo nebo do vlasů. Pak jsem ale narazila na parfém Deep Euphoria, na kterém jsem se stala závislá! Vůně je silná, najdete v ní růži, pivoňku, jasmín a pižmo. Přestože je celkem výrazná, stále je ženská, a proto ji nosím každý den."

    Parfémovaná voda pro ženy Deep Euphoria, Calvin Klein, 1205 Kč (100 ml)
    Autor: archiv firem

  • Ashley Graham (32)

    Ashley Graham
    Autor: profimedia.cz

    Nejžádanější plus size modelka Ashley Graham je doslova závislá na jedné jediné vůni – Chloé. Tato pudrová vůně je jako stvořená pro romantické ženy, které milují módu a eleganci. Srdce tvoří květinové trio růže, konvalinky a magnólie, ve vůni najdete také liči nebo cedrové dřevo. Jakmile si ke Chloé jednou přičichnete, okamžitě se vám vryje do paměti.

    Parfémovaná voda pro ženy Chloé, 1000 Kč (50 ml)
    Autor: archiv firem

  • Sienna Miller (38)

    Sienna Miller
    Autor: profimedia.cz

    Herečka Sienna Miller miluje niche parfémy a nejčastěji sahá po oblíbené značce Jo Malone. Mezi její favority patří Lime Basil and Mandarin. Vůně, ve které najdete svěžest mandarinek, limetkové šťávy a bazalky, je originální a naprosto nevídaná, zkrátka taková, jak se u parfémů očekává. Tato kolínská je navíc unisex, takže ji můžete používat se svým protějškem. 

    Jo Malone Lime Basil and Mandarin, 2632 Kč (100 ml)
    Autor: archiv firem

  • Gigi Hadid (25)

    Gigi Hadid
    Autor: profimedia.cz

    Americká supermodelka byla součástí reklamní kampaně parfému Velvet Orchid od Toma Forda a vůně si ji získala natolik, že ji dodnes používá. Tato vůně vás omámí medem, najdete v ní dokonce i rum, mandarinku a bergamot, následně se objeví růže, jasmín nebo vanilka. Ať už se Gigi chystá na rande nebo na společenskou událost, vždycky si vybere tento parfém.

    Parfémovaná voda pro ženy Velvet Orchid, Tom Ford, 1585 Kč (30 ml)
    Autor: archiv firem

Autor: Aneta Valešová
Klíčová slova:  trendy, krása, kosmetika, celebrity, parfém, vůně
Diskuse ke článku
.