Čtvrtek 25. dubna 2024
Svátek slaví Marek, zítra Oto
Oblačno, déšť se sněhem 9°C

Únorové kosmetické novinky, do kterých se zamilujete nejen na Valentýna

  • ...
    6. února 2020 | 06:00

    Další měsíc, další kosmetické novinky! Ani tentokrát nás kosmetické firmy nezklamaly a přišly s novými produkty, které bude ve své výbavě potřebovat každá žena! Co nás v redakci zaujalo tentokrát?

    Peeling na rty, odlakovací krém na nehty nebo minutové pleťové masky v cestovním balení? Máme toho pro vás mnohem více! Tohle jsou nejlepší kosmetické novinky pro měsíc únor!

  • Dlouhodržící kajalová tužka Perfect Stay Kajal, Alcina, 250 Kč

    Značka Alcina představila novou limitovanou edici dekorativní kosmetiky s názvem EyeLike. Tato edice obsahuje pouze dva základní produkty pro každodenní líčení, a to řasenku a oční tužky ve čtyřech odstínech. Barevné oční linky budou letos velkým hitem, ale pokud je to na vás moc velká divočina, zkusit můžete černou klasiku v odstínu Cosmic Black. Kajalová oční tužka slibuje maximální výdrž, vysokou odolnost vůči otěru a vodě a příjemnou a jednoduchou aplikaci.

    Dlouhodržící kajalová tužka Perfect stay kajal, Alcina, 250 Kč
    Autor: archiv firem

  • Minutové masky na obličej Sephora Collection, 280 Kč (14 ks)

    Textilní masky se těší velké oblibě, protože jsou velmi praktické, stačí je přiložit na obličej a nechat působit. Sephora přišla s novým praktickým balením, ve kterém je hned čtrnáct kusů masek. Tento produkt se tak rázem stane vaším oblíbeným pomocníkem na cestách. Vybírat můžete ze dvou variant, jde o masku s avokádem, která zaručí výživu a zklidnění, nebo s lotosem, která se postará o hydrataci a vaši pleť rozzáří.

    Minutové masky na obličej, Sephora Collection, 280 Kč (14ks)
    Autor: archiv firem

  • Pečující peeling na rty s aloe vera Labello, 57 Kč

    Peeling na rty? Proč ne! Jak jinak se zbavit suchých rtů? Novinka od Labella obsahuje malé částečky, které vás zbaví šupinek, a výtažky z organického aloe vera se zase postarají o hydrataci a popraskané rty zahojí. Vedle aloe vera je v nabídce také pečující peeling na rty Wild Rose.

    Pečující peeling na rty Aloe vera, Labello, 57 Kč
    Autor: archiv firem

  • Bio růžové šlehané máslo Saloos, 228 Kč (75 ml)

    Česká bio kosmetika Saloos přichází na trh s novými luxusními našlehanými másly. Bio bambucké máslo vaši pokožku nadopuje vitaminy a blahodárnými vosky, které dokonale regenerují a vyživují. Můžete vybírat ze tří různých druhů, jedním z nich je máslo s damašskou bio růží. Její vlastnosti ocení vaše pleť i pokožka. Dokáže vyhladit vrásky, zjemnit jizvy a pokožce dodává pružnost. 

    Bio růžové šlehané máslo, Saloos, 228 Kč (75 ml)
    Autor: archiv firem

  • Odlakovací krém na nehty The Sign Tribe, 190 Kč (25 ml)

    Krémový odlakovač Remove and Chill je inovativní produkt, který kombinuje výhody klasického odlakovače a vyživujícího krému. Můžete tak své nehty odlakovat kdekoliv a kdykoliv, a to bez nepříjemného zápachu klasického odlakovače. A jak se produkt používá? Na každý nehet naneste vrstvu krému, nechte působit jednu minutu, poté vmasírujte do nehtu a následně setřete vatovým tamponkem. Nezapomeňte si nakonec umýt ruce. Výhodou je, že tento krém můžete hodit do každé kabelky. A oceníte jej také na cestách.

    Odlakovací krém na nehty, The Sign Tribe, 190 Kč (25 ml)
    Autor: archiv firem

  • Organický čisticí toner s růží Melvita, 469 Kč (100 ml)

    Francouzská kosmetická značka Melvita se více než tři desítky let věnuje výrobě kvalitní bio organické kosmetiky a nyní se vrátila i na český trh. Vyzkoušet můžete například čisticí toner s růží, který je vhodný pro všechny typy pleti a díky svým tonizujícím a revitalizačním vlastnostem pomáhá potlačovat známky stárnutí. Aplikujte ho ráno pro zjemnění pokožky nebo večer pro odstranění make-upu. 

    Organický čistící toner s růží, Melvita, 469 Kč (100 ml)
    Autor: archiv firem

  • Zpevňující tónovací tělové mléko Q10, Nivea, 289 Kč (400 ml)

    Kdo by si nepřál zpevněné opálené tělo? Ještě navíc teď v zimním období? Nové zpevňující tónovací tělové mléko značky Nivea se postará o obojí. Koenzym Q10 dodává vaší pokožce potřebné živiny, ta je pak krásně sametová a hydratovaná. Jemné opálení je pak třešničkou na dortu. Přiměřené množství přípravku naneste na pokožku celého těla a důkladně rozetřete. Po aplikaci si nezapomeňte umýt ruce. 

    Zpevňující tónovací tělové mléko Q10, Nivea, 289 Kč (400 ml)
    Autor: archiv firem

  • Elixír mládí a krásy Havlíkova apotéka, 2001 Kč (25 g)

    Exkluzivní mast vytvořená podle receptu z 16. století obsahuje výběr nejúčinnějších přírodních složek, je obohacena o novodobé, patentované složky JuvinityTM a RonaCare® Poppy SE. Mast je určena pro pleť, na které jsou už patrné známky stárnutí. Obsahuje také složky jako mateří kašičku, propolis a med, které pleť chrání a vyživují. Vzácný arganový olej v kombinaci s makadamiovým, hroznovým a avokádovým olejem navrací pleti vláhu, pružnost a hebkost.

    Elixír mládí a krásy, Havlíkova apotéka, 2001 Kč (25g)
    Autor: archiv firem

Autor: Aneta Valešová
Diskuse ke článku
.