Sobota 20. dubna 2024
Svátek slaví Marcela, zítra Alexandra
Oblačno, déšť 8°C

Buďte na Vánoce připravená a inspirujte se líčením podle celebrit. Kdo to umí nejlíp?

  • ...
    14. prosince 2019 | 06:00

    Sezona vánočních večírků a setkávání se s přáteli je v plném proudu, a pokud se i vy chystáte do společnosti, rozhodně byste neměla podcenit přípravu. Sváteční událost si totiž zaslouží nejen stylový outfit, ale i slavnostnější líčení! Nevíte, jaké tento rok zvolit? Inspirujte se u známých krásek!

    Tentokrát se v líčení můžete trochu odvázat. Nemusíte se bát použít třpytky, barevné stíny nebo výraznější rtěnky. Čas vánočních večírků si o to vyloženě říká! 

  • Červené rty podle Lily Collins

    Lily Collins
    Autor: profimedia.cz

    Červené rty jsou nestárnoucí klasika, která dodá šmrnc každé ženě. A co je na této rtěnce nejlepší? Že už to s dalším líčením nemusíte nijak přehánět. Stačí pak zvýraznit řasy, nanést trochu tvářenky a rozjasňovače a máte hotovo!

    Náš tip: Tekutá rtěnka Cream Lip Stain Sephora, odstín Always Red, 295 Kč

    Tekutá rtěnka Cream Lip Stain Sephora, odstín Always red, 295 Kč
    Autor: archiv firem

  • Kouřové líčení podle Emmy Stone

    Emma Stone
    Autor: profimedia.cz

    "Kouřovky" se pro denní nošení příliš nehodí, ale na večírku s nimi uděláte velkou parádu. Základem je dokonalý make-up, kterým zamaskujete všechny chybičky. Protože hrají hlavní roli právě oči, se kterými je potřeba si vyhrát, volte rtěnku jemnějších barev nebo rty jen lehce přetřete bezbarvým leskem. Kouřové oční stíny nemusí být jen černé nebo hnědé. Zkuste letos změnu a volte odstíny tmavě zelené nebo vínové.

    Náš tip: Paletka očních stínů Deluxe Metals, Barry M, 339 Kč

    Paletka očních stínů Deluxe Metals, Barry M, 339 Kč
    Autor: archiv firem

  • Dokonalé řasy podle Katy Perry

    Katy Perry
    Autor: profimedia.cz

    Která z nás by netoužila po dlouhých řasách? Pokud na vás příroda trochu šetřila, šikovným pomocníkem pro vás budou umělé řasy, které si večer užijete a po večírku zase snadno sundáte. Řasy by však neměly být příliš dlouhé ani husté. Lepit byste měla začít kousek od vnitřního koutku, aby řasy vypadaly přirozeně. Naneste na ně lepidlo a chvilku počkejte – na vzduchu se mírně zatáhne a po nanesení drží řasy tam, kde mají být. 

    Náš tip: Umělé řasy Lashes To Impress, Essence, 69 Kč

    Umělé řasy LASHES TO IMPRESS, essence, 69 Kč
    Autor: archiv firem

  • Kočičí look podle Adele

    Adele
    Autor: profimedia.cz

    Vedle červené rtěnky jsou oční linky dalším beauty lookem, který zkrátka nikdy nevyjde z módy, a svůdný kočičí pohled dostane do kolen nejednoho muže. Chce to trošku trpělivosti a praxe, ale jakmile dostanete tento grif do ruky, rázem se linky stanou součástí i vašeho denního líčení.

    Náš tip: Oční linky v peru Precise Black, Dermacol, 99 Kč

    Oční linky v peru Precise black, Dermacol, 99 Kč
    Autor: archiv firem

  • Rozjasňující make-up podle Blake Lively

    Blake Lively
    Autor: profimedia.cz

    Pokud se vám líbí svěží a rozjasňující make-up, jako má krásná herečka Blake Lively, pak vás nejspíš potěšíme s informací, že ho hravě zvládnete a nebudete k němu potřebovat příliš mnoho líčidel. Vystačíte si totiž s bronzerem, rozjasňovačem a korálovou rtěnkou. Na oči můžete zvolit jemné kouřové líčení nebo můžete oči pouze zvýraznit kvalitní řasenkou.

    Náš tip: Rozjasňující tyčinka Fenty Beauty By Rihanna, 630 Kč

    Rozjasňující tyčinka Fenty Beauty By Rihanna
    Autor: archiv firem

     

Autor: Aneta Valešová
Diskuse ke článku
.