Úterý 23. dubna 2024
Svátek slaví Vojtěch, zítra Jiří
Zataženo, déšť 7°C

Nejkrásnější diáře na rok 2020: Vyberte si podle celebrity nebo svých koníčků!

17. prosince 2019 | 06:00

Naťukat si informace do mobilu je sice rychlé a praktické, ale rozhodně to nemá takové kouzlo jako klasický diář a pero. Pokud i vy patříte mezi milovnice papírnictví a stále tápete, jaký diář na příští rok bude ten váš, možná vám pomůže náš výběr. Tyhle jsme si totiž na první pohled zamilovaly!

Na trhu je diářů nespočet, a tak si podle svého stylu rozhodně vybere každá z vás. Vybírat můžete z různých motivačních a kreativních kousků, ale na své si přijdou také milovnice pohybu – v knihkupectvích a na e-shopech najdou jak diáře hubnoucí, tak například běžecké nebo se zaměřením na jógu.

Milovnice luxusu mohou vybírat z dražších kousků, u kterých je často součástí také stylová propiska. Takové diáře většinou najdete v opravdu hezkém koženém provedení a rozhodně to je skvělý tip na vánoční dárek. Takové kousky nabízí například značka Filofax.

Svůj diář navrhlo také několik celebrit. Pro příští rok vydaly ten svůj například Simona Krainová, Bára Nesvadbová, Dara Rolins nebo Aňa Geislerová. Nahlédněte do fotogalerie na kousky, které jsme pro vás vybraly. Jaký se vám líbí nejvíce?

 

 

 

 

Autor: Aneta Valešová