Sobota 27. dubna 2024
Svátek slaví Jaroslav, zítra Vlastislav
Polojasno 18°C

Želé nehty válcují sociální sítě. Podlehnete tomuto jarnímu trendu i vy?

27. března 2024 | 06:00

Máte zálusk na novou manikúru a chcete svým nehtům dopřát pořádný jarní refresh? Pak by vám neměl uniknou žhavý trend jelly nails. Nehty připomínající gumové bonbony vás budou bavit - jsou veselé, nepřehlédnutelné a k jaru se perfektně hodí. 

Jelly nails, které na sociálních sítích najdete také pod názvem syrup nails, patří mezi žhavé jarní trendy. Svým vzhledem připomínají povrch sladkého šťavnatého želé. Tento nail art byl populární už v devadesátých letech, a tak vlastně není žádným překvapením, že se jsou zase in. Trendy devadesátek se totiž nevracejí pouze v manikúře, ale také v líčení a módě. 

VIDEO: Francouzská manikúra: Evergreen v úpravě nehtů

Video se připravuje ...
Francouzská manikúra: Evergreen v úpravě nehtů • VIDEO: Videoredakce ženských titulů

Jelly nails manikúra vám tak trochu může připomínat vaše oblíbené gumové bonbony. Účelem tohoto vzhledu je získat ultra lesklou manikúru, která má průhledný povrch, téměř jako barevné sklo. Na první pohled se může zdát, že jde o komplikovanou manikúru, tento trend je však snadno dosažitelný a můžete jej provést pomocí jakékoliv barvy. 

Tu úplně nejjednodušší verzi jelly nails získáte pomocí průhledného a barevného laku na nehty. Stačí do toho průhledného nakapat pár kapek vaší oblíbené barvy, nehty přetřít a po zaschnutí použít ještě vrchní lak s vysokým leskem. Želé nehty se doplňují nejrůznějším zdobením v podobě kamínků a třpytek. O náročnější zdobení se vám pak postará zkušená manikérka. Inspiraci najdete ve fotogalerii.

Velký výběr připravků pro krásné trendy nehty najdete na našem internetovém srovnávači Zboží Dáma.

Autor: Aneta Valešová