Čtvrtek 25. dubna 2024
Svátek slaví Marek, zítra Oto
Zataženo, déšť se sněhem 7°C

Buďte u stromečku neodolatelná! Inspirujte se svátečním líčením podle celebrit

  • 20. prosince 2018 | 06:00

    K tak výjimečnému večeru, jako je ten vánoční, se hodí nejen krásné šaty, ale také slavnostnější účes a make-up. Nechaly jsme se inspirovat slavnými kráskami z Hollywoodu, které mají tento look v malíčku. Pokud si přejete být u stromečku neodolatelná, inspirujte se make-upem těchto celebrit!

    Čas Vánoc si zkrátka žádá trochu slavnostnější líčení. Nemusíte se bát použít více třpytek nebo výraznějších barev, ale mějte na paměti, že by líčení nemělo působit příliš vyzývavě či vulgárně. Inspirujte se lookem slavných krásek a zazařte u vánočních stromečků.

  • Rudé rty podle Karlie Kloss

    Autor: profimedia.cz

    Červené rty zkrátka nikdy nevyjdou z módy a jsou sázkou na jistotu. Přestože se jedná o malý detail, dokáže s naší vizáží udělat velké divy! Základem pro toto líčení je dokonalá pleť, kterou vykouzlíte pomocí make-upu, šikovného korektoru. Na závěr pleť přepudrujete, aby se neleskla. Pak už jen stačí najít ten pravý odstín červené rtěnky, který sedne vaší pleti. Kromě toho už to s líčením nemusíte více přehánět, protože další výrazný make-up by mohl vypadat vulgárně.

    Náš tip: Dlouhotrvající matná rtěnka Lip Stain Sephora, 295 Kč

  • Metalické stíny podle Kristen Stewart

    Autor: profimedia.cz

    Pokud přes rok používáte běžné klasické oční stíny, v takto sváteční den si můžete dovolit trochu více zářit, a proto zvolte metalické stíny v zářivě zlatých, stříbrných nebo bronzových odstínech. Na oční víčka použijte podkladovou bázi, která udrží stíny po celý večer na jednom místě. Na horní víčka naneste tenkou horní linku a řasy domalujte řasenkou. Na rty volte nude odstíny. 

    Náš tip: Třpytivé oční stíny Catrice Spectra Light, 118 Kč

  • Nude líčení podle Liv Tyler

    Autor: profimedia.cz

    Pokud přece jenom nepatříte mezi milovnice výrazného make-upu a nechcete udělat výjimku ani na Vánoce, zkuste nude líčení podle hollywoodské krásky Liv Tyler. Základem je opět bezchybná pleť, tu rozzáříte pomocí tvářenky, která dodá tváři zdravý nádech. Důležitým pomocníkem je pak rozjasňovač, ten naneste na lícní kosti, trochu nad rty a můžete i jemně pod obočí. Světlý oční stín naneste do vnitřních koutků očí. Váš pohled tak bude krásně rozjasněný. Na rty naneste bezbarvý lesk nebo nude odstín rtěnky, který bude ladit s vaší přirozenou pigmentací.

    Náš tip: Krémový rozjasňovač v tyčince Alcina Pearly Glow Stick, 450 Kč

  • Kouřové líčení podle Kaii Gerber

    Autor: profimedia.cz

    Která z nás nikdy nevyzkoušela "kouřovky", jako by nebyla. Díky tomuto stylu líčení krásně vyniknou oči a vypadají sexy! V tomto případě výraznou tvářenku, bronzer nebo rtěnku vynechte, protože hlavní roli hrají oči. Zkušenost je při kouřovém líčení výhodou, ale pokud jste obrněná trpělivostí a zručností, hravě ho zvládnete. Do líčení můžete zakomponovat také trochu metalických odlesků nebo třpytek. Pokud nejste fanynka černé barvy, vyzkoušejte kouřovky hnědé nebo vínové.

    Náš tip: Paletka očních stínů Urban Decay Naked Cherry, 1540 Kč

  • Dlouhé řasy podle Jennifer Lopez

    Autor: profimedia.cz

    Oči jako mrkací panenka by si nejspíš přála každá z nás, ale kde nebylo dáno do vínku, tam se musí pomoct trochu jinak. Šikovným pomocníkem budou umělé řasy, které můžete večer zase snadno sundat. A jak na to? Řasy by neměly být příliš dlouhé ani husté. Nejprve je zkraťte na délku vašich víček. Lepit byste měla začít kousek od vnitřního koutku, aby řasy vypadaly přirozeně. Naneste na ně lepidlo a chvilku počkejte – na vzduchu se mírně zatáhne a po nanesení drží řasy tam, kde mají. 

    Náš tip: Nalepovací řasy Wicked Lashes Nyx, 219 Kč

Autor: Aneta Valešová
Diskuse ke článku
.