Úterý 19. března 2024
Svátek slaví Josef, zítra Světlana
Oblačno 8°C

Kosmetika, na kterou nedá dopustit Meghan. Máte ji i vy?

  • 21. července 2018 | 06:00

    Britský národ si Meghan zamiloval velmi rychle a není se čemu divit. Nejenže se své nové role zhostila s grácií, ale navíc i u jakékoli příležitosti vypadá dokonale. O tom, že má skvělý vkus, není pochyb, tentokrát se zaměříme na její beauty triky. Na jakou kosmetiku nedá vévodkyně ze Sussexu dopustit?

  • Přirozenost na prvním místě

    Meghan Markle
    Autor: profimedia.cz

    Meghan si zakládá na přirozenosti a svěžím looku. Nezakrývá ani své pihy, které na ní působí velmi mladistvě. Těžko byste hádali, že jí je šestatřicet let. Pihy nezakryla ani na svatbě s princem Harrym. Zvolila jemný make-up, díky kterému vypadala velmi přirozeně a decentně.

  • Kosmetická terapeutka

    Meghan Markle
    Autor: profimedia.cz

    Za její nádhernou pleť bez chybičky nemohou jenom kvalitní kosmetické přípravky, ale zásluhu má na tom i její "kosmetická terapeutka" Nichola Joss. Ta provádí ruční masáže obličeje, kdy kombinuje lymfatickou masáž s konturovacími technikami. Její péče zároveň zahrnuje masáž koutků úst. Výsledkem je pak pevnější a zářivější pokožka. Vedle Meghan si tuto techniku zamilovaly také Jennifer Lopez, Scarlett Johansson nebo Gwyneth Paltrow.

  • Pětiminutový obličej

    Meghan Markle
    Autor: profimedia.cz

    V jednom rozhovoru Meghan prozradila, že jí líčení zabere pouhých pět minut. Miluje rozjasňující korektor značky Yves Saint Laurent, který používá také do vnitřních koutků očí. Díky tomu docílí svěžího a projasněného pohledu. Také uvedla, že miluje dlouhé natočené řasy. Používá proto sérum na podporu růstu řas a neobejde se ani bez kleštiček na řasy. S výraznou rtěnkou Meghan neuvidíte. Ostatně jako členka královské rodiny si výrazné odstíny ani dovolit nemůže. Raději proto sáhne po vyživujícím balzámu na rty nebo lesku. 

  • Péče o tělo

    Meghan Markle
    Autor: profimedia.cz

    Nečekejte žádné předražené kosmetické produkty ani speciální mastičky. Meghan si zamilovala tělové mléko s koenzymem Q10 značky Nivea, které používá už několik let. "Je to moje nejoblíbenější mléko na trhu. Je cenově dostupné a moje pokožka díky němu vypadá skvěle," prozradila v jednom rozhovoru.

  • Ledabylý drdol á la Meghan

    Meghan Markle
    Autor: profimedia.cz

    Přestože je z Meghan dnes vévodkyně ze Sussexu, musela výrazně změnit šatník a vzhled, stále v něm najdeme kousek nedbalé elegance, která nás na Meghan baví. Pokud zrovna své kadeře neschovává pod kloboučkem nebo fascinátorem, splétá své vlasy do drdolu, ze kterého nechává vždy dva prameny volně splývat okolo obličeje. Tento účes zvolila také v den své svatby a my si myslíme, že rozhodně nešlápla vedle. Co se přípravků na vlasy týče, tak Meghan miluje značku Oribe, a to zejména objemový sprej Dry Texturing Spray, díky kterému vytvoří sexy vzdušný objem. 

Autor: Aneta Valešová
Diskuse ke článku
.