Úterý 19. března 2024
Svátek slaví Josef, zítra Světlana
Polojasno 9°C

Vyhněte se stresu! Nakupte vánoční dárky včas

15. listopadu 2017 | 00:00
Prezentace klienta |

Dlouhé fronty, přeplněné obchody, hektické pobíhání po obchodních domech, stres,… Letos to takto dopadnout nemusí! Nenechávejte nákupy vánočních dárků na poslední chvíli a nakupte je včas z pohodlí domova. Abychom vám vaše nákupy ještě více zjednodušili, vybrali jsme pro vás to nejlepší, co svět parfém a kosmetiky nabízí. Hoďte nožky nahoru a pojďte nakoupit v klidu vánoční dárky pro celou rodinu ještě dnes.

Najděte hravě dárek pro každého

Známe to všichni - výběr dárků pro jednotlivé členy rodiny je leckdy očistcem. Co vybrat babičce? A co koupit bratrovi? Neztrácejte hodiny svého drahocenného času pouhým brouzdáním a hledáním. Voňavým dárkem ještě nikdy nikdo nic nepokazil. Roztřídili jsme pro vás gigantickou nabídku více než 1 milionu parfémů a kosmetiky a vytvořili jsme pro vás speciální vánoční rozcestník, kde naleznete ty nejlepší a nejvychytanější tipy na dárky. Na jednom místě snadno vyberete dárek pro maminku, dědečka či luxusní dárek pro svůj drahý protějšek.

Autor: El nino parfum

Dokonale vyladěný pár

Nechte se inspirovat legendárními páry z filmového plátna a nadělte si letos pod stromeček parfémový pár. Značka Hugo Boss vytvořila opulentní řadu The Scent, které jen těžko odoláte. Dámská vůně Hugo Boss Boss The Scent For Her vás bude již od prvního okamžiku svádět. Smyslný pižmový náboj v kombinaci se sladkou broskví, frézií a afrodiziakálními kakaovými boby utváří delikátní a sexy dámskou vůni. Ani pánská verze Hugo Boss Boss The Scent není rozhodně žádnou tuctuvou vůní. Nejvybranější ingredience a jedinečné vonné esence z Afriky utvářejí tuto charismatickou pánskou vůni, která se stane vaším pomocníkem při svádění. Směsice pikantního zázvoru, exotické maninky (vůně připomínající rum a mučenku), levandule a kůže vás zahalí do smyslných tónů, kterých si budete užívat po dlouhé hodiny.

Autor: El nino parfum

Překvapte dlouho očekávanou novinkou 2017

Proč jednou nepřekvapit něčím opravdu neokoukaným? Ikonická značka parfémů Chanel letos uvedla na trh dlouho očekávanou novinku – dámský parfém Chanel Gabrielle je po neuvěřitelných 15 letech zcela novým parfémem. Vášnivým, zářivým, odvážným. Skvostná, ryze květinová vůně Gabrielle je tvořena kyticí 4 dominantních květů - jiskřivého jasmínu, krémové tuberózy z Grasse, svěžích pomerančových květů a sexy ylang-ylang. Postrádá pro Chanel tolik typické aldehydy, díky čemuž se Gabrielle stává mnohem univerzálnější vůní, než bychom od vůně od Chanel očekávali.

Autor: El nino parfum