Čtvrtek 28. března 2024
Svátek slaví Soňa, zítra je Velký pátek / Taťána
Oblačno, déšť 14°C

Vánoční dárek, který opravdu potěší? Slavné ženy odtajňují svoje tipy

8. listopadu 2017 | 16:25
Prezentace klienta |

Jaký dárek si přát k Vánocům od manžela či přítele? Nebo co pro maminku, kamarádku či kolegyni? Víme, co si (nejen) slavné ženy přejí. Inspirujte se u nich. Už žádné kosmetické balíčky ze supermarketu letos pod stromečkem!

Slavné ženy se zkrášlují, omlazují, ubírají centimetry v pase, a naopak zase přidávají na velikostech poprsí. Ale asi každá žena už někdy přemýšlela o tom, že by na sobě něco změnila nebo vylepšila. Podle průzkumu jen pouhá 2 % českých žen (oproti 13 % mužů) je spokojena se svým vzhledem a více jak třetina z nich vážně zvažuje nějaký zákrok estetické medicíny. Nejčastěji nejsou ženy spokojeny se svým břichem, hýžděmi a stehny. Čtvrtina žen pak touží po novém poprsí a po omlazení, vyhlazení vrásek či liftingu. Proto není divu, že nejedna žena čtyřiadvacátého prosince rozbalí pod stromečkem poukaz na estetický zákrok. Je to vánoční dárek, který potěší, a navíc splní tajná přání a zvýší sebevědomí.

Dárkové poukazy na krásu a nové sebevědomí pořizují nejčastěji muži svým partnerkám. Někdy jako překvapení, mnohem častěji si však žena o tento dárek muži sama řekne a zákrok i kliniku má již vybranou,“ potvrzují na Klinice YES VISAGE, která je největší klinikou estetické a preventivní medicíny v Česku a na Slovensku. Ovšem nejen partneři. Velice často tyto poukazy kupují také děti svým rodičům. „Maminka potřebuje operaci víček, rodina se poskládá a koupí poukaz,“ doplňuje plastický chirurg MUDr. Martin Molitor. Více o dárkových poukazech Kliniky YES VISAGE na www.yesvisage.cz/vanoce.

Jaké jsou nejžádanější zákroky? Shodují se s těmi, které využívají i naše slavné ženy. Které to jsou a která slavná žena jej podstoupila? 

Kdo byl na liposukci a kdo na prsou?

Liposukce je nejžádanější zákrok, mezi nimi pak Laserová liposukce SlimLipo, která je nejšetrnější. To si na Klinice YES VISAGE ověřili například Alice Bendová, Michal David či Petr Kotvald. Oblíbená i mediálně jsou pak prsa. Posledním z řady celebrit na prsa byla Anife Vyskočilová a modelka Petra Faltýnová se zase nechala slyšet, že plastika prsou na téže klinice je dokonalá a nejkomfortnější. 

Alice Bendová na laserové liposukci SlimLipo
Autor: Klinika YES VISAGE

Anife Vyskočilová podstoupila plastiku prsou
Autor: Klinika YES VISAGE

Michal David vsadil na šetrnou laserovou liposukci
Autor: Klinika YES VISAGE

Kdo má botox, výplně nebo facelift? 

Estetická dermatologie umí řešit většinu problematických míst ve tváři snadno, rychle a maximálně šetrně. Proto je na Klinice YES VISAGE tak často využívanou. Moderní laser si oblíbila Veronika Freimanová, výplň kyselinou hyaluronovou Iva Kubelková či Daniela Šinkorová, na populární plazmalifting nedá dopustit Simona Krainová a aplikaci botulotoxinu a lifting bez skalpelu absolvovala například Alice Bendová. 

Iva Kubelková si oblíbila výplň kyselinou hyaluronovou
Autor: Klinika YES VISAGE

Daniela Šinkorová se zbavuje vrásek díky kyselině hyaluronové
Autor: Klinika YES VISAGE

Simona Krainová nedá dopustit na plazmalifting
Autor: Klinika YES VISAGE

Darovat se dá i zdraví

Moderní centrum preventivní medicíny Kliniky YES VISAGE nabízí i nejkomplexnější celkové vyšetření zdravotního stavu u nás. To, na co by ve státních zařízeních bylo zapotřebí několika žádanek a trvalo by měsíce s časem stráveným po čekárnách nemocnic, získáte během jednoho termínu, na jednom místě s výsledky ihned a v pohodlí soukromé kliniky. „Toto je letos můj dárek. Dohlídnu na své nejbližší a rodinu, aby tady byli co nejdéle,“ prozradila tak svůj vánoční dárek zpěvačka Lucie Bílá.

Lucie Bílá se stala patronkou komplexního preventivního vyšetření
Autor: Klinika YES VISAGE

Tip pro vás

Vánoce na Klinice YES VISAGE jsou dvojnásobné. K zakoupeným dárkovým poukazům nadělují jako vánoční bonus další poukázky v hodnotě až 15 000 Kč. Ty pak může kupující využít pro sebe nebo opět jako dárek. „Nejčastěji klienti kupují poukázky se stanovenou částkou k využití na cokoliv. Z více jak 300 služeb si pak u nás vybere opravdu každá žena. Získává možnost výběru od neinvazivních, kosmetických či kadeřnických služeb přes služby moderní miniinvazivní dermatologie a laserů až po zákroky našich špičkových chirurgů. Poukazy lze využít také na nyní velmi populární celkové preventivní vyšetření zdraví. Zda tedy mladší tvář bez vrásek nebo třeba jen příspěvek na nová prsa, liposukci či prevenci zdraví, si už obdarovaná rozmyslí sama,“ vysvětluje manažerka největší estetické kliniky u nás.

Více o dárkových poukazech Kliniky YES VISAGE na www.yesvisage.cz/vanoce.

Prohlédněte si, jak to vypadá na největší klinice estetické medicíny a plastické chirurgie v Česku ve videu: