Čtvrtek 25. dubna 2024
Svátek slaví Marek, zítra Oto
Oblačno, déšť se sněhem 9°C

Vyzkoušeno před kamerou: Ideální make-up na léto a suchý olej na pleť

Video se připravuje ...
Vyzkoušeno před kamerou: Ideální make-up na léto a suchý olej na pleť
VIDEO: Adam Balažovič/ BPŽ
19. června 2017 | 06:00

Jaké jsou kosmetické novinky pro tento týden? V redakci jsme otestovaly bio levandulovou vodu, rtěnku s obsahem zlata, suchý olej od Saloos a minerální make-up. Jak dopadly po prvním vyzkoušení?

Každý týden přichází do kosmetického světa spousta novinek. My je otestujeme za vás, abyste si mohly udělat obrázek o tom, co rtěnka, krém či řasenka dokážou a zda stojí za to za ně utrácet peníze. Jaké výrobky jsme v redakci vyzkoušely tentokrát? Uvidíte ve videu: 

Video se připravuje ...
Vyzkoušeno před kamerou: Ideální make-up na léto a suchý olej na pleť • VIDEO: Adam Balažovič/ BPŽ

Bio levandulová voda Purity Vision, 198 Kč (100 ml)

Tato bio voda je neskutečně univerzální. Můžete ji použít k čištění a tonizaci pleti nebo ji nastříkat na pokožku hlavy pro podporu růstu vlasů, nebo ji dokonce dát i do limonád. Připravte se ale na opravdu silnou vůni levandule! 

Saloos 100% Squalane, suchý olej, 179 Kč (20 ml)

Suchý olej vyniká tím, že není tak mastný jako klasické oleje. Hravě nahradí hydratační krém a díky tomu, že se rychle vstřebává, bude skvělý i jako podklad pod make-up. Zároveň působí na pleť antioxidačně a hydratuje ji. Typ pleti nemusíte řešit, hodí se pro všechny! Navíc ho můžete použít i do suchých konečků vlasů a jako zklidnění pleti po opalování.

Minerální make-up Annabelle Minerals, odstín Golden Fair, 210 Kč

Minerální make-upy miluju, hlavně tedy v létě. Krásně pleť zmatní a sjednotí tón. Jedinou nevýhodou by mohlo být to, že nejsou tolik krycí, ale to mně osobně nevadí. Za zmínku určitě stojí i to, že Annabelle Minerals je přírodní kosmetika a tento make-up je tvořen jen ze čtyř ingrediencí a nenajdete v něm žádné konzervační látky, silikony ani parabeny.

Rtěnka L’Oréal Color Riche Gold Obsession, odstín Rose Gold, 269,90 Kč

Perfektní rtěnka na léto? Přece ta s odstínem Rose Gold, a tato vše splňuje na jedničku. Rtěnka obsahuje miniaturní částečky zlata, které jsou v rtěnce vidět. Na rtech ale vidět nejsou, ale vytvoří zlatavý lesk. Její konzistence je krémová, takže se skvěle nanáší. Jediné minus je její výdrž, ze rtů jde dolů až moc rychle na můj vkus!

 

Autor: luh