Pátek 19. dubna 2024
Svátek slaví Rostislav, zítra Marcela
Oblačno, déšť 9°C

Vyzkoušeno před kamerou: Rose paletka stínů a oční krém pro všechny typy pleti

Video se připravuje ...
Vyzkoušeno před kamerou: Rose paletka stínů a oční krém pro všechny typy pleti
VIDEO: Adam Balažovič/ BPŽ
31. července 2017 | 06:00

Jaké jsou novinky za poslední dobu ve světě kosmetiky? Vyzkoušely jsme v redakci hydratační krém na oční okolí, regenerační olej na tělo, lesk na rty a novou paletku rose stínů. Zaujme vás některá z novinek jako nás?

Novinky vyzkoušíme za vás, abyste si mohly udělat obrázek o tom, co rtěnka, krém či řasenka dokážou a zda stojí za to za ně utrácet peníze. Jaké výrobky jsme v redakci vyzkoušely tentokrát?

Hydratační oční krém Eucerin AQUAporin, 415 Kč 

Oční okolí je třeba pořádně hydratovat, to víme všechny. Tento krém se hodí pro všechny typy pleti a je skvělý i pro mladší ročníky, protože nemá primárně anti-age účinky. Je lehký, rychle se vstřebává – přesně to, co od očního krému očekávám. 

Paletka stínů La Palette Rose L´Oréal Paris, 479,90 Kč

Nová nude paletka od L´Oréal  má přízvisko Rose, což znamená, že všech 10 stínů, které v ní najdete, jsou do růžova. Mají i nádech do hněda, najdete tam dokonce i tmavě fialový a šedý. Některé stíny jsou matné, další perleťové. Trochu mě ale zklamala jejich pigmentace, jsou vážně "nude".

Lesk na rty Revlon Super Lustrous, 55 Kč

Lesk na rty mě trochu zklamal tím, že neměl tak intenzivní odstín, jak jsem na první pohled očekávala. Na kameře sice vypadá poměrně výrazně, ale ve skutečnosti to tak nebylo. Vcelku bych ho ale hodnotila pozitivně, nelepil a ani příliš výrazně nevoněl – tedy neurazí, ale ani nenadchne.

Regenerační olej na tělo Insight, 389 Kč (50 ml)

Přírodní oleje smíchané přesně tak, aby měly na pleť regenerační účinky: v oleji najdete arganový olej, extrakt z rooibosu a slunečnicový olej. Pokožku tedy hydratuje a zároveň bojuje proti stárnutí kůže. Líbí se mi maličké balení, ale v případě tělového oleje je trochu nepraktické, protože ho vypotřebujete raz dva. Super by byl ale rozhodně na cesty. 

Na další testování se můžete těšit opět v pondělí. Na starší díly se podívejte ZDE!

Autor: Lucie Houdková