Pátek 29. března 2024
Dnes je Velký pátek / Taťána, zítra Arnošt
Oblačno 18°C

VIDEO: Plastika prsou dodala mamince Petře sebevědomí

17. května 2017 | 00:00
Prezentace klienta |

Maminka čtyřletého chlapečka Petra trpěla po ukončení svého těhotenství nízkým sebevědomím. Proto se přihlásila do soutěže o plastickou operaci prsou s modelací na pražské klinice plastické chirurgie Formé, kterou také vyhrála. Jaké byly její zkušenosti s operací a jak je spokojená s výsledkem?

„Pro zákrok jsem se rozhodla kvůli zvýšení sebevědomí,“ prohlásila vítězka soutěže Petra Buriancová a dodala: „v těhotenství jsem přibrala 25 kilo, a to byl hlavní důvod, proč podstoupit plastickou operaci.“

Prsa po těhotenství a po ukončení kojení většině maminek změní tvar i ztratí na objemu a řadě maminek tak ubere na sebevědomí. To byl případ i Petry, která se přihlásila do soutěže o augmentaci s modelací, tedy o zvětšení a vytvarování prsou, renomované kliniky plastické chirurgie Formé, kterou uspořádala spolu s magazínem pro ženy WomanOnly.cz.

Podívejte se, jak operace probíhala:

„Sebevědomí po operaci mi vzrostlo, myslím si, že zdravě, ale cítím se fajn,“ tak se po několika měsících cítí Petra Buriancová.

Samotná plastická operace prsou s modelací proběhla na klinice Formé na pražském Václavském náměstí, která se specializuje na plastickou a estetickou chirurgii.

Zákrok vedl uznávaný a zkušený lékař MUDr. Petr Hýža, který má mnohaletou praxi doma i v zahraničí, podílel se na několika výzkumech i publikacích. Od roku 2010 zaznamenal nejvíce estetických operací za rok z brněnských plastických chirurgů. Kromě plastiky prsou se zaměřuje na operace očních víček, lifting obličeje a krku, liposukce, abdominoplastiky, korekce odstálých boltců, labioplastiky a plastiky nosu.

Bezproblémový průběh operace jako i pooperační péče na klinice Formé a následná rekonvalescence byla pro Petru milým překvapením. „Po operaci se cítím výborně, vůbec jsem nečekala, že to bude tak bezproblémové,“ uvedla maminka malého chlapečka.