Čtvrtek 25. dubna 2024
Svátek slaví Marek, zítra Oto
Oblačno, déšť se sněhem 9°C

Vyzkoušeno před kamerou: Už vlastníte matnou rtěnku?

5. září 2016 | 06:00

Ztrácíte se v novinkách, které kosmetický průmysl chrlí každý týden? Nemusíte zkoušet všechny, my je otestujeme za vás! Jaké jsou osvěžující bylinná voda, nová konturka na rty, tekutá rtěnka s matným efektem, černá tužka na oči a nové oční stíny v zajímavém odstínu?

Kosmetické firmy se neustále předhánějí v tom, s jakou novinkou přijdou na trh tentokrát. Udržovat si přehled dá celkem práci. Usnadníme vám to – novinky vyzkoušíme za vás, abyste si mohly udělat obrázek o tom, co výrobek dokáže a zda stojí za to za něj utrácet peníze.  

Co za novinky jsme vyzkoušely tentokrát? Podívejte se na 20. díl redakčního testování:  

Video se připravuje ...
Vyzkoušeno před kamerou: Už vlastníte matnou rtěnku? • VIDEO: Igor Hellebrandt
 

Bylinnou osvěžující a hydratační vodu na pleť Apoteka můžete používat během celého dne k osvěžení obličeje. Zároveň dodá namáhané pleti, obzvláště například v práci v klimatizovaných prostorách, potřebnou hydrataci. Můžete ji stříkat i přes make-up a nemusíte se bát, že byste si ho poničila. Výrazně voní po bylinkách. Balení 50 ml stojí 98 korun. 

Konturka na rty Rimmel London Exaggerate Lip Liner splňuje podmínky dokonalé konturky, alespoň pro mě. Je dostatečně tenká na to, aby se s ní dal tvar rtů pěkně vykreslit, a je zároveň hodně pigmentovaná, takže nemusíte rty obtahovat několikrát. Zkoušela jsem odstín 103 Pink A Punch, který stojí okolo sta korun.

29. díl kosmetického testování
Autor: archiv firem

 

Tekutá rtěnka s matným efektem Bourjois Rouge Edition Velvet zaujme na první pohled menším balením, které vypadá jako lesk. Barva je ale velice výrazná a zanechá kromě matného efektu i hedvábný pocit na rtech. Na mě jste mohly vidět odstín 03 VIPeach. Stojí cca 180 korun. 

Oční stíny Essence z edice Exit To Explore jsou poměrně výrazné. Jsou tmavě modré s duhovými odlesky, hodily by se podle mě spíše na večerní líčení. Toto je konkrétně odstín 02 Queen Of The Amazons a stojí cca 80 korun.  

Tužka na oči Miss Sporty Pump Up Booster 100 % Rock se hodí pro ty, které touží po výrazně černých linkách nebo kouřovém líčení. Má kuželovitý tvar a není vysunovací. Seženete ji za cca 70 korun.

Další díl můžete sledovat opět v pondělí. Další trendy ze světa krásy najdete ZDE

Autor: luh