Čtvrtek 25. dubna 2024
Svátek slaví Marek, zítra Oto
Zataženo, déšť se sněhem 7°C

Vyzkoušeno před kamerou: Jak se osvědčily novinky mezi opalovacími krémy a řasenkami?

14. díl redakčního testování kosmetiky
23. května 2016 | 06:00

Nestíháte sledovat novinky, které na nás chrlí kosmetický průmysl? Nemusíte zkoušet všechny, my je otestujeme za vás!

Kosmetické firmy se neustále předhánějí v tom, s jakou novinkou přijdou na trh tentokrát. Udržovat si přehled dá celkem práci. Usnadníme vám to – novinky vyzkoušíme za vás, abyste si mohly udělat obrázek o tom, co výrobek dokáže a zda stojí za to za něj utrácet peníze.

Podívejte se na 14. díl testování kosmetiky u nás v redakci:

Video se připravuje ...
14. díl redakčního testování kosmetiky • VIDEO: Igor Hellebrandt

Jako první jsem vyzkoušela novou řasenku od Dermacolu Mega Lashes Express Volume, která stojí 249 Kč. Má ergonomický, zahnutý kartáček, klasický se štětinkami, kterým jde nanést poměrně dost barvy. Je proto třeba dávat pozor na to, abyste si řasy neslepila.

Další novinkou je opalovací krém ve spreji od Garnier Ambre Solair pro sportovní aktivity s SPF 30. U nás jde o převratnou novinku, dosud u nás bylo možno sehnat jen pumpičky, oleje nebo klasické krémy. Se sprejem se manipuluje snadněji a roztírání krému je také snazší. Vyjde vás na cca 195 Kč.

Třetím výrobkem bylo hydratační sérum Hydrabio od Biodermy. Hodí se především pro ty, kdo mají pleť velmi suchou, dehydratovanou. Sérum dokáže pokožku vyživit do hloubky a je hypoalergenní, takže ho snesou i ty nejcitlivější. Stojí 530 Kč.

Poté jsem testovala hydratační rtěnku Artdeco Perfect Mat Lipstick, odstín 196 Classical Nude. Je výraznější, než by se mohlo zdát z názvu jejího odstínu, a mně osobně příliš nelichotila. Na rtech však byla příjemná a na výběr mají spoustu dalších krásných odstínů. Vyjde vás na 359 Kč.

Jako poslední jsem vyzkoušela micelární vodu Lirene 3v1 za 105 Kč. Můžete s ní odlíčit celý obličej včetně očí, takže šetříte čas. Měla čistit a zároveň pleť hydratovat, což můžu potvrdit, protože mi po odlíčení pleť nepnula, jak se mi občas stává s jinými výrobky.

Na další díl se můžete těšit zase za týden!

Autor: luh