Sobota 20. dubna 2024
Svátek slaví Marcela, zítra Alexandra
Zataženo, déšť se sněhem 7°C

Zpěvačka Mista vám poradí, jak být krásná v ranním spěchu!

Zpěvačka Mista vám poradí, jak používat vlasové oleje.
3. července 2015 | 06:00

Také patříte k ženám, které nemají ráno čas na péči o pleť, a už vůbec ne na zdlouhavé líčení? Chtěla byste byt krásná i v ranním spěchu? Právě proto je tu nový díl MistaFashion, kde vám zpěvačka Mista spolu s vizážistkou a kosmetickou poradkyní Kateřinou Buškovou poradí, jak být krásná, i když nestíháte.


Kvalita líčení závisí na stavu vaší pokožky. Pro tu je nejdůležitější pravidelná péče ráno a večer. Náleží k ní tyto kroky:

1. čištění – pomocí mycího krému, mléka nebo gelu (podle typu pokožky). Nevynechávejte tento krok, vyčistí totiž i póry, což tonikum ani micelární voda nedělají. Tento krok podpoří účinnost výživného krému.

2. dočištění a osvěžení pleti – tonikum (tento krok je důležitý hlavně večer) dočistí zbytky make-upu a stáhne póry.

3. výživa pleti – krém vhodný pro den (skvělé je, pokud má ochranu proti slunci).

Líčení v ranním spěchu musí být na jistotu. Proto ráno nezkoušejte to, co neumíte vykouzlit na 100 % (linky atd.). Cvičit nové věci je nejlepší večer před odlíčením, kdy nepovedený výsledek tak jako tak odlíčíte. Také použijte to, co na vašem obličeji udělá největší změnu k lepšímu. Současný trend líčení je vykouzlit mladší a zdravější vzhled pleti. Toto jsou nejúčinnější zbraně:

1. make-up – barva musí ladit s krkem a má jen zahladit barevnou nevyrovnanost pleti, ne dohonit opálení. Vhodně zvolený make-up vám ubere několik let!
2. pudr – zafixuje make-up, zabrání lesku pleti, a tím zahladí malé vrásky a viditelnost pórů.
3. bronzer nebo tvářenka – podle toho, jak chcete obličej modelovat.
4. řasenka a maximálně dva stíny
5. lesk na rty

Pokud si říkáte „to je přesně pro mě“, pak právě pro vás může být skvělým řešením setkání s vizážistkou a kosmetickou poradkyní Kateřinou Buškovou, která vám zdarma v hodince o kráse leccos poradí – jak rychle a efektivně dopřát vaší pleti to, co potřebuje, a jak se hezky nalíčit. Stačí vizážistku kontaktovat na jejím e-mailu katka.buskova@kb-kosmetika.cz a ona zajede klidně až k vám domů.



Jste fanouškem zpěvačky Misty a seriálu MistaFashion? Pak sledujte Bleskprozeny.cz, kde se každý druhý týden ve čtvrtek objeví exkluzivní video, ve kterém vám zpěvačka Mista se svým týmem profesionálů radí v oblasti krásy a módy.

Autor: red