Čtvrtek 25. dubna 2024
Svátek slaví Marek, zítra Oto
Oblačno, déšť se sněhem 9°C

Magický lifting neboli Lunchtime FaceLift či Mezonitě

30. ledna 2013 | 00:00
Prezentace klienta |

V poslední době se pozornost čím dál více zaměřuje na udržení mladistvého vzhledu. Plastická chirurgie bezesporu dokáže divy, jak ale pomoci mladším pacientům, u nichž se již projevují příznaky věkových změn a kteří si přejí vypadat mladě co možná nejdéle, a to bez použití plastiky?

Jakým způsobem lze pomoci pacientům omladit obličej bez chirurgického zákroku?

Neoperační omlazování je důležitým moderním způsobem léčby stárnoucí pokožky. V našem světě, který je v neustálém pohybu, nezbývá lidem čas na rekonvalescenci po operačním zákroku. To je důvod rostoucí popularity omlazování pleti obličeje pomocí neoperačních metod.

Aktuálnost tohoto problému potvrzuje neustálé vyvíjení a zdokonalování celé řady omlazovacích procedur.

 

Autor: Mediestetik

Pražská klinika Mediestetik objevila Další z metod boje proti stárnutí a přináší absolutní novinku, která dokáže oživit a pozvednout kontury povadajících partií obličeje bez nutnosti chirurgického zákroku.

Nová metoda (Lunchtime FaceLift neboli Mezonitě) jsou názvy pro novou technologii neoperačního omlazení pokožky obličeje i těla, která byla vyvinuta předními japonskými klinikami. Jedná se o tenká biokompatibilní  vlákna, které se už dnes aktivně využívají v oblasti chirurgie srdce a cév. K provedení procedury se používají tenké vstřebatelné nitě (polydiaxinon – absorbovatelný syntetický monofilamentní šicí materiál) a tenké netraumatizující jehly. Nitě se zavádějí ve směru vrásek a hlubokých rýh za účelem jejích zaplnění ve tvaru sítě, kolem níž se začíná vytvářet nový kolagen, čímž přispívá ke zvýšení elasticity kůže. Tyto speciální vlákna jsou vyrobena z materiálu, který tělo v průběhu 6 měsíců samo odbourá a nitě se úplně rozpustí. Zanechají však za sebou kolagenovou kostru, která slouží jako opora pleti, zlepšuje se krevní oběh a struktura pokožky, vypíná pokožku obličeje a zabraňuje jejímu ochabnutí.

Autor: Mediestetik

Tato technika nevyžaduje žádnou speciální přípravu ani injekční anestézii - postačí pouze povrchová aplikace anestetika v podobě krému. Na pokožce se neprovádí žádné naříznutí, jak jej známe u klasického liftingu. Místo vpichu se hojí rychle a bez jakýchkoliv stop.

Mezonitě (Lunchtime FaceLift neboli Magický lifting) pomáhají přirozeným způsobem dosáhnout liftingového efektu a vylepšení struktury a barvy pokožky. Lze aplikovat na libovolném místě v obličeji i po těle.Pozorovatelný efekt nastupuje po 2-3 týdnech a přetrvává déle než půl roku.

Tato procedura umožňuje:

  • přizvednout obočí
  • obnovit tváře
  • odstranit hluboké vrásky mezi nosem a ústy a vrásky žalu
  • vytvořit dokonalý ovál obličeje
  • odstranit vrásky a zlepšit strukturu pokožky šíje a oblasti dekoltu
  • odstranit svraštělost pokožky obličeje a těla

Všechna tato zlepšení lze dosáhnout v krátkém čase, s nadsázkou se dá říci, že tuto proceduru lze podstoupit i během polední přestávky, při zachování nevyššího standardu poskytovaných služeb.

Pro koho je tato procedura nejvhodnější?

Autor: Mediestetik

Kterýkoliv pacient, který chce vylepšit vzhled svého obličeje a nechce podstoupit chirurgický facelift, může zvážit možnost podstoupení této procedury, kterou lze provádět v kterémkoliv věku. Tato technika dopomůže ženám i mužům, kteří nemají čas se sobě věnovat pravidelně, ale chtějí vypadat dobře a mladě.

Kdo může provádět tuto proceduru?

K provedení procedury pomocí  Mezonití je nutná znalost anatomie. Technika zavádění nití obsahuje též prvky reflexní akupunkturní terapie. Proto správně zavedená niť působí nejen na kůži, ale i na svalstvo. To umožňuje dosáhnout plánovaného výsledku. Na klinice Mediestetik provádějí proceduru Mezonitě (Lunchtime FaceLift neboli Magický lifting ) vysoce kvalifikovaní lékaři, kteří mají velkou praxi s nechirurgickým laceliftingem a chirurgové vyškolení přímo autory této metodiky.

Jaké jsou výhody pro pacienta?

Procedura umožňuje lifting měkkých tkání obličeje a těla, odstraňuje vrásky i u pacientů necitlivých na botulotoxin. Lze ji využít jako prevenci před ochabnutím a povadnutím tkání obličeje, krku a těla. Metodu lze účinně kombinovat s biorevitalizací a přístrojovou revitalizací. Technologie je certifikovaná v EU. Ve světě nemá v současné době žádnou náhradu.

Autor: Mediestetik

Tato technika představuje skloubení jednoduchosti a dosažení požadovaného výsledku za rozumnou cenu.

Veškeré informace naleznete na www.mediest.cz