Čtvrtek 18. dubna 2024
Svátek slaví Valérie, zítra Rostislav
Oblačno, déšť 9°C

Proměna čtenářky: 2 variace na 1 střih

2. Varianta: Moderní look
13. října 2009 | 05:00

Naši specialisté pomohli Barboře s vytouženými účesem. Už ví, co jí sluší, co si může dovolit i jak na to, aby se uměla sama upravit.

Barbora (23)

Do proměny přivedl Barboru jeden jediný důvod. Stále střídala kadeřníky a zdálo se jí, že si s jejími vlasy nikdo neví rady. Poté, co nedávno nastoupila do zaměstnání, jí bylo jasné, že svůj studentský styl potřebuje změnit. A výsledek? Super, posuďte sami!

Barbora (23) před proměnou
Autor: Dušan Křístek

1. Varianta: Nenucená elegance
Pokud máte stejné vlasy jako Barbora, doporučujeme vám vyzkoušet právě tento účes. Je založený na přirozenosti, proto ani jeho úprava není složitá. Našemu kadeřníkovi stačily jen šikovné prsty a trocha vosku, kterým vlasy uhladil.

1. Varianta: Nenucená elegance
Autor: Dušan Křístek

2. Varianta: Moderní look
Vyžehlený účes je oblíbený díky své všestrannosti. Hodí se pro volný čas i do společnosti. Povede se vám ho vytvořit s pomocí žehličky. Na závěrečné úpravy použijte tužidlo a vosk.

 

2. Varianta: Moderní look
Autor: Dušan Křístek

 

Tip vizážistky:
„Dokonalou tečku za líčením udělá přirozeně vytvarované obočí. Nanesením světlého očního stínu pod obočí vynikne jeho upravený tvar.“

Co na to kadeřník Igor:„Barbora k nám přišla s přerostlými vlasy, které už skutečně potřebovaly nějakým způsobem upravit. Barvu jsem zvolil o jeden stupeň tmavší a dosáhl jsem odstínu čokolády. Střihem jsem se snažil objem přesunout na ty správné partie tak, abych dosáhl vyváženého tvaru celé hlavy, ne jen spodní části. Střih je praktický, protože jeho každodenní úprava nezabere příliš času a výsledek vypadá efektně.“

Kadeřník Igor: Barbora k nám přišla s přerostlými vlasy, které už skutečně potřebovaly nějakým způsobem upravit.
Autor: Dušan Křístek

Autor: připravily: bes, mif