Pátek 26. dubna 2024
Svátek slaví Oto, zítra Jaroslav
Polojasno 14°C

Další dvě úžasné proměny našich čtenářek

6. února 2009 | 14:03

Toužíte změnit image, ale přitom se tak trochu bojíte? Nechte se inspirovat našimi čtenářkami, které se rozhodly pro nový účes. Někdy stačí jen málo… Posuďte sama. Každá z nich se úplně rozzářila a všem nový střih ubral několik let.

ERIKA (47)

Nejen Erika byla se změnou účesu spokojená, také její okolí reagovalo velmi pozitivně a i my jsme byli její proměnou nadšení. Změna střihu a barvy jí dodala vitalitu a elán.

ERIKA (47) před proměnou
Autor: Dušan Křístek

1. varianta: Svěží vlnky
Tato varianta polodlouhých vlasů se hodí do společnosti, ale i na běžné nošení. Účes vytvoříte sama s pomocí kulmy. Jeho plusem je, že sluší i starším ženám, kterým dodá mladistvý šmrnc.

Erika - 1. varianta: Svěží vlnky
Autor: Dušan Křístek

2. varianta: Slušivá ofina
Ofina nesluší každému, paní Erice ale ano. Do čela střižené vlasy dodaly jejímu účesu "šťávu". Pokud patříte ke šťastným majitelkám hustší ofiny, můžete někdy vyzkoušet tento mladistvý účes. Stačit vám k tomu budou jen fén a kartáč, kterým vlasy při sušení narovnáte. Nakonec svou hřívu zafixujte lakem s leskem.

Erika - 2. varianta: Slušivá ofina
Autor: Dušan Křístek

Kadeřník Lukáš:

"Paní Erika k nám přišla se suššími vlasy, kterým chyběl lesk. Rozhodl jsem se, že je zesvětlím melírem a vytónuji měděným odstínem, který ji krásně omladí a dodá jas pleti. Vlasy jsem mírně zkrátil tak, aby směřovaly do tváře spolu s hustší ofinou. Pořádně jsem je prostříhal a zbavil je tak přebytečného objemu. Vlasy se přirozeně zvedly poté, co jsem je ve vrchní části hlavy provzdušnil."

Kadeřník Lukáš se rozhodl, že Erice vlasy zesvětlí melírem a vytónuje měděným odstínem, který ji krásně omladí a dodá jas pleti.
Autor: Dušan Křístek

Tip vizážistky:

"Paní Erika mě zaujala svýma hlubokýma hnědýma očima a pěkně opáleným vzhledem pokožky. Líčením jsem opálený vzhled chtěla vyzdvihnout ještě více. Po nanesení lehkého rozjasňujícího make-upu jsem její opálený look zvýraznila kompaktním bronzovým pudrem, který dodal pokožce jas a přirozenost."

MÍLA (36)

Milka nedávno nastoupila do nového zaměstnání, a tak zatoužila i po změně účesu. Se svými vlasy nebyla už delší dobu spokojená a přála si něco modernějšího. Posuďte, jak jí moderní sestřih sluší…

1. varianta: Sexy look

Přirozený vzhled, jako kdybyste právě vstala z postele, je velmi žádaný především u mužů. U Milčina účesu byla jeho příprava skutečně jednoduchá – za pomoci tvarovacího krému stačilo vlasy jen rozcuchat rukama.

Míla - 1. varianta: Sexy look
Autor: Dušan Křístek

2. Varianta: Efektní lesk

U hladké varianty krásně vynikla nová barva vlasů, která Milku dokonale rozzářila. Stačilo použít jen fén, kulatý kartáč a vlasy následně zafixovat.

Míla - 2. varianta: Efektní lesk
Autor: Dušan Křístek

Kadeřnice Karolína:

"Míla k nám přišla s odrostlými vlasy. Barva na mě působila až příliš světle vzhledem k jejímu typu tváře. Právě proto jsem se rozhodla pro přirozenější zlatý odstín. Použila jsem jednu barvu, ale nechala jsem ve vlasech i světlejší prameny, aby nepůsobily tak jednolitě. Co se týká střihu, volila jsem velmi jednoduchý, který se jí bude snadno upravovat i doma. Vlasy jsem sestříhala, tím jsem zmenšila objem po stranách a zvětšila ho na temeni. Účes jsem vyfoukala dohladka a ještě dodatečně prostříhala, takže se celý odlehčil. Ofinu jsem zkrátila došikma."

Kadeřnice Karolína se rozhodla pro přirozenější zlatý odstín a volila jednoduchý střih.
Autor: Dušan Křístek

Tip vizážistky:

"Ke zvýraznění a optickému naplnění Míliných rtů jsem použila broskvovou hydratační rtěnku, která ladí s odstínem pleti. Do středu horního a dolního rtu jsem na oživení nanesla o několik odstínů světlejší a dlouhotrvající třpytivý lesk na rty."

Autor: připravily: kov; mif