Sobota 20. dubna 2024
Svátek slaví Marcela, zítra Alexandra
Zataženo, déšť se sněhem 7°C

Jak se stát krásnou 'za polovic'?

Každá žena chce být krásná...
31. července 2010 | 17:22

Sexy účes od populárního kadeřníka, 3D nehty, které Vám bude závidět každá kamarádka nebo hubnoucí hit letošního léta podtlakový běžecký pás Vacu shape – to všechno za polovinu původní ceny. Že se Vám to zdá nemožné? Omyl.

Kolektivní nakupování ve městech, které je hodně šetrné k vaší peněžence, se objevilo i v Česku a slevové internetové servery se teď předhánějí, kdo sežene větší a atraktivnější slevu.

„Tento druh obchodu vynalezla společnost Groupon.com v USA a do Česka dorazil asi před třemi měsíci. Už nyní je jasné, že si na trhu najde své místo,“ říká Tomáš Carba, marketingový manažer serveru Zapakatel.cz.

A co nejvíc na podobných serverech frčí? Salony krásy, zeštíhlovací kůry, ale také nejrůznější relaxační a regenerační přístroje.

Lepší sex za polovic

A teď pozor! Za polovic si můžete zlepšit i sex. Jeden příklad za všechny. Právě na rozjíždějícím se serveru Zapakatel.cz se v průběhu srpna objeví nabídka na speciální gymnastické křeslo laserového centra v Praze na Vinohradech.

Po dvaceti minutách cvičení na masážním křesle se prý u žen zvyšuje prožitek z milování a u mužů naopak odpadají problémy s erekcí.  Obvykle stojí jedna návštěva 400 korun, na serveru kolektivního nakupování ji seženete za 220 korun, tedy se slevou 45%.

Jak je to možné?

Princip je velmi jednoduchý – obchodník si  stanoví minimální počet lidí, pro který je ochoten dát tak ohromnou slevu. Lidé službu na serveru kupují a jakmile jejich počet dosáhne požadovaného množství, sleva se aktivuje a obchod je uzavřen.

„Kosmetické salony, luxusní kadeřnictví, wellness a fitness centra, ale i adrenalinové aktivity nebo třeba úklidové služby, restaurace a bary, to všechno jsou služby, které  na všech takových serverech najdete opravdu za pakatel", uzavírá Carba.

Autor: jos