Pátek 26. dubna 2024
Svátek slaví Oto, zítra Jaroslav
Polojasno 14°C

Jak se zatím osvědčil TURBO pomocník od Viledy

25. dubna 2022 | 00:00
Prezentace klienta |

Než se vrhnete na generální úklid domácnosti, chce to pořádnou přípravu. Asi nezačnete bezhlavě vytírat, když ještě nemáte vyluxováno. Zbytečně byste si tím přidělávala práci, což určitě nechcete. Všechno má svoje pravidla, vytírání také. Naše čtenářky právě testují mop Ultramax Turbo od Viledy. Jak jsou zatím spokojené a co na mop říkají?

Obstojí v každodenním shonu?

Když si začnete vybírat nový mop, zajímají vás jeho parametry. Potřebujete vědět, jestli se vám vejde do komory nebo jenom někam za dveře. Ale nejdůležitější u každého mopu je, aby dobře vytíral. Když zvládne toto, cokoli dalšího už jsou jen velmi příjemné bonusy. Mop ULTRAMAX TURBO by mohl být právě tím pomocníkem v domácnosti, který vás víc než ohromí. A to se asi málokdy dá o pomocníkovi na úklid říct. Plochý mop vám ukáže, co všechno s ním lze dokázat. Díky šlapacímu kbelíku, který se postará o dokonalé vyždímání návleku, se už nemusíte nekonečně ohýbat a ničit si záda.

Autor: Freudenberg Home and Cleaning Solutions s.r.o.

Co má navíc oproti jiným?

Hlavice mopu a návlek jsou dostatečně velké, takže stačí udělat pár tahů a rázem je vytřena velká plocha. Mop se hodí na všechny typy podlah, takže ho využijete opravdu kdekoli. Navíc si poradí se zaschlou i odolnou špínou. To je především zásluha dvou druhů vláken, která tvoří samotný návlek. Mikroaktivní vlákna pohltí a setřou mastnotu a šmouhy. Abrazivní vlákna se zase postarají o odolnou špínu a zaschlé nečistoty. Jedná se tedy o dvojici v dokonalé symbióze, před kterou si žádná nečistota nemůže být jistá. Návlek můžete prát v pračce až na 60 ºC. Dobrým parťákem mopu je kbelík, který zajistí vyždímání návleku. Rotační systém je poháněn pouhým sešlápnutím pedálu.

Naše čtenářky průběžně říkají: ANO

Zatím jsme teprve v polovině testování, ale už teď je jasné, že mop si získal své příznivce. Snadná obsluha, lehký kbelík se šlapadlem a návlek, který se nezalekne žádné špíny, to jsou klady, které zatím převažují.

„Musím se přiznat, že jsem si myslela, že mop bude příliš robustní a bude akorát překážet. To jsem se ovšem hodně spletla. Starý mop šel po prvním použití ULTRAMAX TURBO z domu. Je větší a snadno s ním za pár tahů vytřu plochu, kterou chci. Vyhovuje mi také ždímací kbelík, protože si nemusím brát rukavice. Trpím na suchou kůži, takže se snažím eliminovat zbytečné namáčení rukou. V tomhle mi mop taky hodně zjednodušil život,” hodnotila mop čtenářka Monika. Uvidíme, jestli obstojí i u dalších testerek. Brzy vám dáme vědět.

Video se připravuje ...