Čtvrtek 28. března 2024
Svátek slaví Soňa, zítra je Velký pátek / Taťána
Oblačno, déšť 14°C

Neničte se zdlouhavým úklidem! Jde to i jinak

28. února 2022 | 00:00
Prezentace klienta |

Nechcete většinu volného času trávit úklidem? To je jasné. Proto je důležité, abyste měla po ruce pomocníky, kteří vám zkrátí tu dobu na minimum. Správný mop vám může ušetřit čas, ale i nervy.

Úklid nemusí bolet

Stačí si všechny domácí práce zorganizovat a ideálně i rozhodit mezi více členů rodiny. Někdo se může starat o vyklízení nádobí z myčky, další o prádlo a vy si můžete nechat luxování a vytírání. Třásňový mop Vileda Turbo 3v1 se hodí pro všechny typy podlah, takže ho určitě užijete i vy. Díky trojúhelníkové hlavici se snadno dostane i do rohů. Úplně vám odpadne neustálé ždímání mokrého hadru a záda už vás nebudou bolet z neustálého předklánění. 

Autor: Freudenberg Home and Cleaning Solutions

Co všechno dokáže?

Největší výhoda mopu Turbo 3v1 je jeho dokonale promyšlený návlek. Obsahuje tři druhy třásní, které si  poradí opravdu s každou špínou. Bílé třásně jsou za 100 % Microfibre se skvělou absorpční schopností a poradí si s běžnými nečistotami. Červené a šedé třásně jsou z abrazivního materiálu, který ale nepoškrábe podlahu. Fialové třásně spolehlivě zachytí vlasy a jiné delší nečistoty. Zároveň si poradí s odolnou špínou. Společně tahle svatá trojice vytvoří neoblomnou kombinaci proti všem nečistotám ve vaší domácnosti.

Autor: Freudenberg Home and Cleaning Solutions

Dokonalé duo

K mopu patří i jeho věrný parťák kbelík s pedálem a rotačním ždímačem, který se postará o vyždímání třásní. Ty jsou tvořeny mikrovlákny, které odstraní více než 99 % bakterií a virů* jenom za použití vody. Dá se jednoduše sundat a vyprat v pračce až na 60 °C.

*Odstraňuje bakterie E.coli, zlatého stafylokoka a bovinní koronavirus z dřevěných podlah a keramických dlaždic, testováno externí laboratoří.