Úterý 17. září 2024
Svátek slaví Naděžda, zítra Kryštof
Zataženo, déšť 16°C

Tento týden v Ulici: Temné výhrůžky, boj o Áju a Bářina obrovská novinka!

Video se připravuje ...
Tento týden v Ulici: Temné výhrůžky, boj o Áju a Bářina obrovská novinka!
VIDEO: TV Nova
9. září 2024 | 06:00

Tento týden se v Ulici poprvé po pěti letech objeví Terezin manžel David, a to hodně nečekaně i pro samotnou Terezu. U Nyklových se bude řešit zejména zpackaná svatba Áji a Mária, i Máriovo zmizení. … Zadlužené Vandě teče do bot, a tak změní taktiku. 

Boj o Terezu

Před dvěma týdny si Tereza něco takového odmítala jen připustit. Teď se kvůli tomu natolik trápí, že si o ni David začne dělat starost. Dokonce tak velkou, že narychlo změní své plány v Linci a přijede za Terezou do starých známých míst. Až když stanou tváří v tvář, Tereza se odhodlá otevřít bolavé téma, kvůli kterém skončila v slzách… Jak na to David zareaguje a jak o Terezu zabojuje? 

Proč se Lumír bojí?

Ája se na svatbu obrovsky těšila. Byla přesvědčená, že díky Máriovi na svůj velký den do smrti nezapomene. To se i stalo, jen okolnosti byly podstatně jiné, než si vysnila. Jedno se ale musí nechat. Den D nakonec předčil všechna její očekávání. Tím ovšem Máriovy eskapády zdaleka nekončí. „Hlavně aby neudělal nějakou další hloupost,“ obává se už dokonce i Lumír. Oprávněně? Co se nyní děje?   

Zničená Iva

Viktor si prostě nedá pokoj. Přestože dostal od Ivy odškodnění, stále z ní tahá další a další peníze na doléčení. Teď nasadí kromě prosebného výrazu mnohem těžší kalibr. Ivu obviní z toho, že mu zničila celý život. „Zatleskal bych vám, ale s těma berlema nemůžu. Všechno bylo v pohodě, než jsem vás potkal. Jak vůbec můžete spát?“ nebere si servítky. To je ale jen začátek… Co se mu stane a jak na to zareaguje Iva?  

Jirka Herman se od svatby takřka neviděl s otcem. Sejdou se až nyní kvůli něčemu, co je podle Jirky neodkladné a co je lepší neřešit po telefonu, ale napřímo. Jedná se o docela ožehavou záležitost, kterou by Jirka rád probral s tátou v klidu, a která se hodně týká jeho společných plánů s Gábinou na založení vlastní rodiny. Jirka totiž podstoupí důležitá vyšetření, jež přinesou velmi překvapivé výsledky…

Čím hrozí Soňa?

Soňa si nemůže pomoct. Jakmile se ocitne o samotě s Magdou, okamžitě si ji poťouchle vychutná coby svou konkurentku ve výběrovém řízení na post ředitelky školy. Vzápětí jí ale sebevědomá maska rychle spadne. Stačí, aby jí Irena Landová prozradila, kdo všechno má o její šéfovské křeslo zájem a jaké má šance… Jak Magda ustojí další Sonin útok, a co jí od ní již brzy hrozí?

Autor: Martina Miláčková