Sobota 7. září 2024
Svátek slaví Regína, zítra Mariana
Polojasno 29°C

Prozrazeno! Která herecká star ještě zamíchá dějem ve dvacáté sezoně seriálu Ulice?

25. července 2024 | 11:57

Už jen několik týdnů zbývá do startu nové sezony seriálu Ulice na TV Nova. Co tato jubilejní dvacítka přinese? Tvůrci seriálu již nyní lákají na hvězdná herecká jména, která se v Ulici objeví. Vedle velkých návratů představitelů rodiny Jordánovy míří do Ulice jako posila hereckého týmu také například Ivana Andrlová.

A zdaleka není jediná. Další tváří, na niž se mohou diváci těšit, je charismatický Saša Rašilov.

VIDEO: Jakub Štáfek o Vyšehradu 2: Co má společného s postavou Laviho?

Video se připravuje ...
Jakub Štáfek o Vyšehradu 2: Co má společného s postavou Laviho?

Denní seriál Ulice je našim nejdelším seriálem. TV Nova ho vysílá již od začátku září 2005. Je to pěkná řádka let, během níž seriál nabídl herecké koncerty široké plejády českých i slovenských hvězd. A jak se zdá, tvůrcům Ulice dech rozhodně nedochází. Již brzy seriál vstoupí do své dvacáté sezony, která slibuje už nyní spoustu dalších hereckých es. Do Ulice se po letech vracejí Tereza Brodská, Patricie Pagáčová a Matouš Ruml. Větší prostor v ní dostane opět i Petr Vacek. Všechny spojuje jedna rodina – Jordánovi. Ti byli dlouhá léta tvářemi seriálu, diváci doslova hltali jejich životní peripetie. Nyní se dozvědí, jak se jednotliví členové této rodiny měli, co je u nich nového. A nebude toho málo!

Zbrusu nové tváře v Ulici

Velký návrat Jordánových ale není jediným lákadlem pro věrné diváky Ulice. Tvůrci minulý týden odtajnili, že do seriálu míří Ivana Andrlová, o níž se dá bez nadsázky říct, že patří k našim největším televizním a filmovým hvězdám. Tím ovšem smršť zvučných jmen nekončí. Uliční řady posílí také charismatický pokračovatel slavného hereckého rodu Saša Rašilov. Jeho hrdina zamíchá osudy hned několika uličních postav.

Na co se mohou diváci těšit?

„Jsem moc ráda, že se nám podařilo do jubilejní dvacáté sezony přivést další skvělé herecké osobnosti. Jméno Saši Rašilova u nás padlo v minulosti již několikrát, ale teprve nyní to do sebe takzvaně zaklaplo,“ prozrazuje producentka seriálu Ulice Janka Maršíková a dodává: „Saša Rašilov už v Ulici nějakou dobu natáčí, takže jsem měla možnost vidět první díly s ním. Myslím, že se nejen divačky mají na co těšit.“ V jakém příběhu se nová tvář seriálu Ulice objeví, zatím tvůrci tají. Producentka seriálu ale přeci jen ještě něco naznačila: „Saša Rašilov má v Ulici roli muže, ze kterého se celkem rychle vyklube jeden z klíčových hráčů a hybatelů děje. Víc už nyní ale opravdu neprozradím.“

Na otázku, co bylo u Saši Rašilova rozhodující, zda nabídku na roli v Ulici přijme, dodává: „Nabídka přišla v období, kdy jsem měl od ‚seriálového maratonu‘ téměř dvouletou pauzu. Během té doby jsem si uvědomil, že v poptávce nyní hraje klíčovou roli kvalita seriálu. A v případě Ulice, která si stále drží vysokou úroveň a širokou diváckou základnu, jsem neváhal ani chvíli. Ta nabídka mě moc potěšila,“ dodává Saša Rašilov.

Autor: Martina Miláčková
Klíčová slova: ulice, seriál, tv nova
Diskuse ke článku
.
Související články