Sobota 27. dubna 2024
Svátek slaví Jaroslav, zítra Vlastislav
Polojasno 18°C

Oblečte své nehty do lásky: 30 tipů na nejkrásnější valentýnskou manikúru

11. února 2024 | 06:00

Blíží se svátek všech zamilovaných, a ať už tento den trávíte s partnerem, nejlepší kamarádkou nebo maminkou, je potřeba se na něj náležitě připravit. Přinášíme vám inspiraci na nejkrásnější manikúru, kterou vynosíte i po Valentýnu.

Ať už tento svátek slavíte nebo ne, dokonalá manikúra se hodí vždycky. Den svatého Valentýna přímo vybízí k tomu, abychom své nehty ozdobily srdíčky a jinými zamilovanými malůvkami. Růžová a červená v tento den rozhodně hrají prim. Pokud vám však tyto odstíny nic neříkají a jsou na vás příliš, můžete svou lásku vyjádřit pomocí stříbrných, zlatých, ale klidně i černých drobných detailů. 

VIDEO: Jak v zimě pečovat o nehty a pokožku rukou?

Video se připravuje ...
Jak v zimě pečovat o nehty a pokožku rukou? • VIDEO: Videoredakce ženských titulů

Co se zdobení týče, tady už to záleží jen na vás. Pokud se nebojíte experimentovat a patříte mezi věčné romantičky, můžete své nehty ozdobit malými srdíčky, polibky nebo květinami. Skvěle bude vypadat také klasická francouzská manikúra v kombinaci s jemnými ozdobami. I v tomto případě však vsaďte na barvy lásky, tedy červenou a růžovou, a nebojte se ani třpytivých detailů a odlesků. Inspirujte se naší fotogalerií a nechte své nehty v den lásky zazářit!

Přípravky pro dokonalou valentýnskou manikúru pořídíte na našem internetovém srovnávači Zboží Blesk.

 

Autor: Aneta Valešová