Sobota 20. dubna 2024
Svátek slaví Marcela, zítra Alexandra
Oblačno, déšť 8°C

Ulice: Ztraceni v lese! Lumírova výprava se změní v noční můru

20. října 2022 | 06:00

Když vezme věci do rukou popleta, pak se většinou vše ještě více zkomplikuje. Výprava, na kterou vezme Lumír svou novou přítelkyni Kateřinu a syna Lexíka, se změní v noční můru. Proč se jeho plán dát ty dva dohromady totálně zhatí?

Vztah mezi Kateřinou (Martina Randová) a Lexíkem (Filip Hornyak) je už pár týdnů napjatý. A právě proto se Lumír (Václav Svoboda) s Kateřinou a Lexíkem rozhodnou vydat na dobrodružnou výpravu do lesa, a utužit tak společné vztahy. Původně idylická vycházka se záhy zkomplikuje, když cílový bod ve skutečnosti vůbec neodpovídá mapě. Lumír hlavní navigátor totiž s sebou vzal špatnou mapu, navíc mu záhy krachne i jeho záložní plán. Expedice a její účastníci budou v ohrožení.

Co všechno se stane v Ulici tento týden?

Video se připravuje ...
Tento týden v Ulici: Rozpad manželství, kruté procitnutí a nebezpečná bojovka • VIDEO: tv Nova

Výprava pod vedením Martiny Randové by měla pravděpodobně podobný výsledek. „Orientační smysl nemám a jsem schopná se ztratit úplně kdekoliv, takže musím všude vždy jezdit s navigací,“ prozrazuje o sobě Martina Randová. „Ztratila jsem se třeba, když jsem poprvé jela do Prahy, protože v té době ještě navigace nebyla, projela jsem celou Prahu skrz naskrz, protože jsem nepoznala, kde mám odbočit. Nakonec pro mě naštěstí dojel můj tehdejší přítel, sama bych tenkrát cíl své cesty určitě nenašla. Řekla bych, že mi byl příběh v Ulici šitý na míru, protože já se v lese ztratím klidně sotva pár kroků od auta.“ A dodává: „Někdy by se mi hodila navigace i v osobním životě, ale věřím, že na té správné životní cestě nás stejně vždycky navede motivace k cíli.“

Kdo z nich se nakonec dokáže v přírodě zorientovat nejlépe? A pomůže výlet společným vztahům?