Čtvrtek 25. dubna 2024
Svátek slaví Marek, zítra Oto
Oblačno, déšť se sněhem 9°C

Tento týden v Ulici: Kdo vyhraje noc s Prokopem, kdo skončí v base a jaké další tajemství se provalí?

29. března 2021 | 06:00

A je tu nový týden a s ním další pořádná nálož z Ulice. Když jsou dva kohouti na jednom smetišti, tak to bývá pořádná mela, ale co když je to obráceně? Jak dopadne utkání Magdy a Ireny, které se zakoukaly do stejného muže? Mário má konečně příležitost zapít svou dceru, a jak už to tak bývá, pořádně se to zvrtne a téhle osudné noci vypluje na povrch další velké tajemství.

Luděk se tváří, že mu nejde o nic jiného než o Blančino dobro. Pomáhá jí, aby se zbavila závislosti na alkoholu, zároveň ale obratně přetrhává její vazby s ostatními, aby ji měl jen pro sebe. Když to Blanka zjistí a vzbouří se, přijde z jeho strany tvrdý protiúder, který on sám nazve alkoholovou provokací. Jakým peklem si všichni od té chvíle projdou? Irena Landová se rozhodne chytit vlastní štěstí za pačesy. Kolaudačního mejdanu u Prokopa hodlá využít k tomu, aby mu dala otevřeně najevo, co k němu cítí. Svým krokem inspiruje kupodivu i Magdu k něčemu, co by do ní nikdo neřekl a co by i pro ni samotnou bylo ještě před pár dny naprosto nemyslitelné… Která z nich nakonec stráví u Prokopa celou noc?

Podívejte se na rozhovor s Vendulou z Ulice:

Video se připravuje ...
Vendula z Ulice: Začne novou kariéru u sousedů v Německu? • VIDEO: Adam Balažovič/BPŽ

Jana a Bára žijí v posledních dnech soudem s Marešem, jenž se bohužel nevyvíjí tak, jak doufaly. A právě v této době se Jana náhodou znovu setká s Marešem ve chvíli, která se ukáže jako zásadní nejen pro ni, ale také pro Sašu Becka a koneckonců i samotného Mareše. Lumír, Pavel a Mário konečně pořádně zapijí Máriovu dceru Sophinku. Tahle poklidná pánská jízda se ale nečekaně zvrtne v divokou pařbu, během které tečou panáky proudem a jejíž následky začne vyšetřovat policie. Dojde i na odhalení jednoho velkého tajemství!

Marie se snaží být Blance oporou, ale naočkovaná Luďkem vidí hlavního nepřítele v Evženovi. Jenže je to právě Evžen, komu Blanka zavolá SOS ve chvíli, kdy padne na úplné dno… Co se stane? Jaké chvíle hrůzy všichni zažijí do osudného volání o pomoc? A co nastane pak? Jak si Velký pátek určitě nikdo z nich nepředstavoval? K jakým velkým zvratům dojde u Blanky a jejích blízkých?