Úterý 23. dubna 2024
Svátek slaví Vojtěch, zítra Jiří
Zataženo, déšť 7°C

Je to on? Pár rad, které obecně platí, vám spolehlivě napoví

  • 3. ledna 2021 | 06:00

    Potřebujete se ujistit, že ten, koho jste si vybrala, je opravdu ON? Pokud splňuje následující skutečnosti, nejspíš máte velkou kliku a budete s tímhle chlapem vpravdě šťastná.

     

  • Umí vás rozesmát

    láska
    Autor: istock.cz

    Smysl pro humor je moc důležitá vlastnost. Mužský, který vás dokáže rozesmát, má nejspíš pozitivní pohled na svět, a to se počítá! Nemusí to být šašek, který za každou cenu sype fórky z rukávu, ale hlavně by si měl umět udělat legraci sám ze sebe. Chlap, se kterým je zábava, je pro život určitě lepší než suchopárný pedant.

  • Má vás rád takovou, jaká jste

    láska
    Autor: istock.cz

    Asi nechcete poslouchat, že jeho bývalá měla menší zadek a větší prsa než vy, že? Sice to mnozí považují za klišé, ale vzhled opravdu není všechno. Bude jedině dobře, když se jeden druhému budete chtít líbit, ale taky je dobré si uvědomit, že osmnáct nám bylo opravdu jen jeden rok v životě. A s make-upem do postele taky nechoďte.

  • Klape vám to v posteli

    láska
    Autor: istock.cz

    Když jsme u té postele – sex hýbe světem, ať chceme nebo nechceme. Pokud si nebudete rozumět v tomto ohledu, s vysokou pravděpodobností to ovlivní i další oblasti vašeho společného soužití. Jestli jsou partnerovy preference v intimní sféře takové, že se s nimi nesrovnáte, rovnou to zabalte. Ale hlavně – nestyďte se o tom mluvit.

  • Je na něj spoleh

    láska
    Autor: istock.cz

    Je strašně důležité vědět, že platí to, na čem se domluvíte, že vás partner nenechá ve štychu a že si můžete věřit. V každém vztahu vzniknou nedorozumění, ale brzy poznáte, zda v základních věcech váš vyvolený funguje, nebo selhává. Nedělejte si iluze, že se změní – pokud vás podrazil desetkrát, udělá to i pojedenácté.

  • Má ho rádo vaše okolí

    láska
    Autor: istock.cz

    Rodiče, kamarádi, děti, prostě ti, kterým na vás záleží, mohou mít objektivnější pohled než vy, čerstvě zamilovaná. Ale také nemusí. Zkrátka a dobře, když vašeho partnera mají vaši blízcí rádi, je to skvělé! Pokud mají výhrady, nemusíte hned brát nohy na ramena, ale možná se nad tím, co říkají, přece jen zamyslete.

  • Nevymezuje se

    láska
    Autor: istock.cz

    Když spolu partneři soupeří, nikdy to nedělá dobrotu. Jestli partner třeba žárlí na vaše pracovní úspěchy, nejspíš něco není v pořádku. Žádnému mužskému se nelíbí stát v koutě, to ale neznamená, že vás nemůže podporovat a povzbuzovat ve věcech, které vám jdou.

  • Je k vám upřímný

    láska
    Autor: istock.cz

    Kdo v životě neudělal žádnou chybu? Která z nás nemá nějakého kostlivce ve skříni? Pokud svému milému stojíte za to, aby přiznal věci, které pokazil nebo na které není dvakrát pyšný, nic mu nevyčítejte, ale buďte naopak ráda, že je schopný být otevřený a věří vám.

  • Není škrt

    láska
    Autor: istock.cz

    Donesl vám na první schůzku zlomený karafiát se slovy, že v supermarketu byl v akci? Nechá vás zaplatit půlku účtu a opakovaně komentuje nekřesťanské ceny v jídelním lístku s tím, že jste si mohli koupit párek v rohlíku a jít si radši sednout do parku? Pak tady asi něco bude špatně. Milionářů po světě neběhá zas tolik, abychom měly to štěstí a potkaly je, ale co je moc, je moc…

     

Autor: red, beni
Klíčová slova:  vztahy, láska, ten pravý, klika
Diskuse ke článku
.