Úterý 19. března 2024
Svátek slaví Josef, zítra Světlana
Polojasno 9°C

Tento týden v Ulici: Podraz na Denise a Janino prozrazené tajemství

30. listopadu 2020 | 06:00

Tento týden bude plný prozrazených tajemství. Nejenže někdo načapá Janu, ale také Dan a Alice budou mít co dělat se svými tajnostmi. Prokop se bude snažit dobýt Magdu a bude to velmi romantické a zábavné. Pešek se snad konečně usmíří se sestrou!

Denis pozve večer pár přátel na promítání, ovšem tentokrát se mu tahle akce pořádně vymstí. Přestože to vypadá na pohodovou sešlost, Denis právě kvůli ní začne lítat v obrovském průšvihu… Kdo a jak ho podrazí? Jana je v poslední době jako vyměněná. Kdekdo to připisuje její roli v seriálu a natáčení, které ji hodně baví. Jen dva lidé ale znají skutečnou pravdu, co se za Janinou rozzářeností skrývá. Dnes odhalí její tajemství další člověk. Někdo, na kom jí hodně záleží a kdo to jen tak neskousne.

Podívejte se na Magdu a Prokopa:

Video se připravuje ...
Tento týden v Ulici: Magda a Prokop • VIDEO: TV Nova

Nesmělý Dan volá Alici inkognito už několik dní. Rád si s ní povídá, poznává ji, zajímá se o ni, aniž ta by měla sebemenší podezření, jak se věci doopravdy mají. Jenže stačí hloupá souhra náhod, aby jí to začalo vrtat hlavou. Prokop to zkouší různě, ovšem Magda se vůči němu chová jak ledová královna. Hodně ji zklamal, když na ni zaútočil jejími vlastními zbraněmi. Teď si ho už pro jistotu drží od těla. Ovšem vynalézavý Prokop najde způsob, jak ledové bariéry prolomit. K jeho velké smůle se to však obrátí proti němu samotnému.

Vlastimil Pešek už zase nemůže přijít na jméno své sestře Marii. Okázale ji ignoruje, i když ta se snaží o usmíření, jak jen může. Dnes se však přihodí něco, co zásadně změní Peškův postoj vůči Marii, něco, co jím docela zamává. A právě v Marii najde oporu, kterou v tu chvíli potřebuje ze všeho nejvíc.