Pátek 19. dubna 2024
Svátek slaví Rostislav, zítra Marcela
Oblačno, déšť 9°C

Kdy začít se sexem, když vám byl muž nevěrný? Pomůže nevěru oplatit? Zeptali jsme se terapeutů

Nevěra nemusí ve vztahu znamenat rozchod. Jak ji přestát?
12. února 2020 | 06:00

Sex je barometrem vztahu, pokud do něj ale vstoupí nevěra, není vzájemná blízkost něco, do čeho se ženeme. Pároví terapeuti Michal Petr a Tereza Zahrádková radí, kdy začít se společným sexem a jak postupovat, aby vztah zvládl i nevěru a brzy se z ní vzpamatoval. Dočtete se o dvou příbězích našich čtenářek. Jedna se rozhodla obrátit se na odborníka a druhá chtěla partnerovi nevěru oplatit. Jak dopadly?

Díky moderním technologiím už dnes nepotřebujeme soukromého detektiva, abychom se přesvědčili, že nám je partner nevěrný. „Podezřívaví manželé a manželky se na mě obrací mnohem méně než v minulosti. Tyto případy tvoří ani ne 15 % mých zakázek. Je to i tím, že sledování osoby vyžaduje nemalé finanční náklady a sledování musí probíhat i několik týdnů,“ vysvětlil Jiří Kameník z detektivní kanceláře Cenzus.

K odhalení nebo provalení nevěry v poslední době dost často přispívá rozmach moderních technologií. Málokdo ale přizná, že se do telefonu nebo konverzace a sociálních sítí podíval, a porušil tak soukromí svého protějšku. Hrozí totiž, že by toto hrubé porušení mohlo být dalším důvodem k rozchodu nebo rozvodu.

Někdo žije ve dvou paralelních vztazích

Záleží také na druhu nevěry. Může to být jen jednorázová záležitost, nebo tříletý paralelní vztah, kde je i další dítě. Jsou to naprosto odlišné situace,“ nastínil různé možnosti párový terapeut Petr Michal a dodává, že některé situace jsou mnohdy dost překvapivé a neuvěřitelné.

„Jak se zachovat přímo v situaci, kdy nevěru odhalíme, na

Tento článek je součástí balíčku PREMIUM+

Odemkněte si exkluzivní obsah a videa bez reklam na 9 webech.

Autor: Hana Langrová