Čtvrtek 25. dubna 2024
Svátek slaví Marek, zítra Oto
Zataženo, déšť se sněhem 7°C

Tento týden v Ulici: Strašák znásilnění je zpět a zvrat ve vztahu Martina a Šárky

5. října 2020 | 06:00

Tento týden budou Jana a Bára čelit násilníkovi ze svých nočních můr, dojde k rozhodujícímu zvratu v kauze s řízenou sebevraždou a Adam se rozhodne bojovat s alkoholismem své mámy. Martin zřejmě pozdě zjistí, jak je pro něj Šárka důležitá, a Dan to zase pořádně zvrtá!

Jana a Bára doufají, že se už nikdy nesetkají s Marešem, jenž před pár měsíci znásilnil Báru a u Jany se o to pokusil. Tohle přání se jim však nesplní. Jana zažije pořádný šok, když se Mareš zničehonic objeví v hospodě, kde ona pracuje, navíc s hodně vlivným člověkem, který o jeho temné minulosti nemá evidentně ani ponětí.
Magda se snaží mámu zastavit za každou cenu, protože podle ní má ještě spoustu krásných dní před sebou. Dojde k rozhodujícímu zvratu, který hodně zamává nejen s Magdou, ale také s její mámou, Tomášem a dalšími, zvratu, který se podepíše na jejich životech.

Pro Dana jsou momentálně nejdůležitějšími ženami jeho života Alice a Anča. Obě se ho snaží podpořit a zvednout mu sebevědomí, oběma na něm záleží. Dan si jejich zájem vysvětluje po svém a podle toho se začíná i chovat. Když k jedné z nich přijde s velkou kyticí a nechá se slyšet, že je vlastně na starší ženy, rázem z toho kouká docela slušný trapas i malér zároveň.

Adam si začíná dělat velké starosti o mámu, jež stresy utápí v alkoholu. Žije s ní, vidí, jak se ničí. A rozhodně tomu nehodlá jen tak přihlížet. Poslední kapkou pro něj je moment, kdy se máma zraní po mejdanu s tátou, který se pasoval do role spasitele rodiny.
Pro Martina je zásadním životním zlomem rozvod s Veronikou. Přestože je i nadále spojují děti a přes dvacet let společného života, papírově k sobě už nepatří. Martin si díky tomu uvědomí, jak moc mu záleží na Šárce, s níž nyní žije. Jenže ta je už zřejmě někde jinde.