Čtvrtek 28. března 2024
Svátek slaví Soňa, zítra je Velký pátek / Taťána
Oblačno, déšť 14°C

Seriáloví učitelé z Ulice: Kdo byl zatraceně sexy a kdo nejvíc zatápěl?

20. května 2020 | 06:00

Školy, které byly kvůli koronavirové pandemii zavřené, opět otevírají své brány a mnoho z vás si možná oddechne, že už nemusí studovat školní látku spolu s dětmi doma a bude to opět na učitelích. Seriál Ulice sice také musel skončit dříve, ale přesto si možná právě teď můžeme zavzpomínat, kteří učitelé se vystřídali na místní škole.

Většina z nás se nemohla dočkat, až půjde poprvé do školy. Je to jeden ze zásadních milníků v životě člověka, a na ten okamžik se jen tak nezapomíná. Přestože postupem času někteří zjistili, že škola zase není taková zábava, existovali v ní učitelé, kteří byli stejně jako ten první školní den nezapomenutelní. V seriálu Ulice se jich také pár vystřídalo!

Seriál Ulice běží na obrazovkách už patnáct dlouhých let a během té doby se v místní škole objevilo hned několik zajímavých osobností. Pokud jste pravidelnou seriálovou divačkou, pravděpodobně si na všechny budete pamatovat. Magda Procházková a Otta Puklický, ti jsou tady pořád, a v živé paměti máme jistě i Davida Kučeru a Terezu Jordánovou, kteří se odstěhovali po svatbě do zahraničí za prací. Pamatujete jistě i na zhroucení ředitelky Puklické. Kdo ví, zda se ještě vrátí... V naší galerii si můžete zavzpomínat na ty, kteří se snažili z žáků udělat o něco chytřejší jedince. A každý z nich měl i svůj příběh.

V galerii najdete celou plejádu učitelů s jejich příběhy: