Pátek 19. dubna 2024
Svátek slaví Rostislav, zítra Marcela
Oblačno, déšť 8°C

Tento týden v Ulici: Katarína odmítá své dítě a Máru s Karlou někdo pořádně podrazí

Video se připravuje ...
VIDEO: TV Nova
3. prosince 2019 | 06:00

Katarína je po porodu jako vyměněná, jak ona tak Matěj mají strach o svého syna, ale s ní se děje ještě něco mnohem závažnějšího. Karla s Márou zase zjistí, že jim někdo, od koho by to vůbec nečekali snaží zhatit jejich šanci na Vojtu.

Adam není žádný rváč, tentokrát se ale neudrží. Při náhodném setkání s Filipem najednou uvidí rudě a začne ho mlátit hlava nehlava. To se samozřejmě neobejde bez neblahých následků, které budou řešit všichni jejich blízcí. Karla s Márou chtějí adoptovat Vojtu a sociálka na ně pošle pořádně důkladnou pracovnici. Na povrch vyjdou různé věci, také to, že kontrola ze sociálky není jen tak náhodná.

Matěj a Katarína si nyní procházejí hodně těžkým obdobím. Netroufají si plánovat budoucnost, neví, co bude. Dělají si starost o syna, jenž přišel na svět o několik týdnů dříve. Aby toho nebylo málo, blízcí mají obavy i o Katarínu, která je jako vyměněná. Co je s Katarkou a jak změní otcovství Matěje? Na Mikuláše s v andělském rouše objeví u Venduly v podniku jeden starý známy. Mikuláš se ovšem trochu zvrtne. Jak to Vendula vyřeší? Pokladník opět zasahuje do Lumírova života a do života Mastného, pro oba to může mít fatální následky. Jakou pomstu na ně připravil?