Úterý 19. března 2024
Svátek slaví Josef, zítra Světlana
Oblačno 8°C

Tento týden v Ulici: Katarína v nemocnici a kudla do zad pro Janu od vlastní mámy

Video se připravuje ...
VIDEO: tv nova
12. listopadu 2019 | 16:46

Matěj s Katarínou od začátku vztahu bojují s překážkami, které jim osud hází pod nohy. Snaží se jeden druhého podpořit, ale je to těžké. Ani Jana to teď nemá jednoduché a ještě k tomu se zdá, že ani doma nemá podporu. Podívejte se, co vás tento týden čeká v Ulici.

Bedřich si od pátku připadá jak ve zlém snu. Nečekaně se mu otevřela jeho třináctá komnata, navíc způsobem, který s ním pořádně zamával. Náhle musí čelit následkům svého činu, kterého nepřestane litovat a který skončil souhrou nešťastných náhod tragicky. Nyní je přímo konfrontován touto svou temnou minulostí, aniž by tušil, kam až to může zajít. Veronika má za to, že se už oklepala s rozchodu s Martinem, ale stane se něco, co s ní pořádně zacvičí a ona zjistí, že z toho ještě není venku, ač by si ráda začala s někým, komu na ní záleží. Jak se to podepíše na vztahu s Patrikem?

Kristýna v tom s Filipem pěkně lítá, ale ten ji dovede svým chováním před spolužáky až k slzám. Proč na ni tak zaútočí a proč si o ni budou doma dělat starosti? Katarína je opět v péči doktorů, znamená to bezesné noci pro celou rodinu a další zkoušku pro jejich vztah. Jana se se svou mámou skoro nebaví, protože už ji několikrát ranila. Přitom její mámě na ní záleží, jen to dává zvláštně najevo. Tentokrát udělá opět něco, co se zdá být úplným podrazem, jež by mohl Janě hodně uškodit.