Čtvrtek 25. dubna 2024
Svátek slaví Marek, zítra Oto
Oblačno, déšť se sněhem 9°C

Tento týden v Ulici: Milostný trojúhelník, radnice v ohrožení a zásadní rozhodnutí

Video se připravuje ...
VIDEO: TV Nova
30. října 2019 | 06:00

Tento týden v Ulici se budou zase dít věci. Veronika je obletována nápadníky a rozhodnout se jen pro jednoho z nich vůbec není snadné. Navíc když se ještě pořád úplně nevzpamatovala z rozpadu manželství. Co dalšího se stane tento týden v Ulici?

Kolem Veroniky krouží tento týden hned dva nápadníci. Zubař Patrik se nevzdává, a jak slíbil, na Veroniku netlačí, ale na scéně se znova objevuje milionář Binar, který správně tuší šanci, když je Veronika single. Čím vším budou pánové oslňovat, aby ji dostali jen a jen pro sebe?

Bedřich se po rozchodu s Aničkou pěkně "rozjel" a Franta jen nestačí koukat, co se s ním děje. Ironií osudu je, že Bedřichovým největším parťákem se teď stává Honza, se kterým si dost rozumí a paří jako za mlada. Vypadá to ale, že tento týden už to Bedřich přepískne. Co provede?

Na radnici začíná docela přituhovat, protože jistí lidé nejsou spokojeni s vývojem tamní situace. Na Denisu Mastnou je vyvíjen obrovský tlak a ocitne se v ohrožení. Jana a Jarda se neviděli od veletrhu, teď krouží jeden kolem druhého polehoučku a snaží se nenarazit na téma, co s nimi bude. Jak to nakonec spolu mají? A k jakému zásadnímu rozhodnutí se Jana odhodlá?