Čtvrtek 28. března 2024
Svátek slaví Soňa, zítra je Velký pátek / Taťána
Oblačno, déšť 14°C

Ulice: Bude kluk, nebo holka? Adriana ukáže miminko a Petr opět terorizuje Anču!

Video se připravuje ...
Ulice: Anča a Petr
VIDEO: TV Nova
8. srpna 2019 | 06:00

Někdy i to, o čem jsme přesvědčeni, že to je velká láska, která nikdy neuhasne, se může změnit. Kolikrát se to i promění v totální averzi. Anča si s Petrem nejdříve velice rozuměla a vypadalo to na velkou lásku, ale čas ukázal, že tomu tak není.

Před prázdninami to vypadalo, že má Anča Petra už konečně z krku. Chtěla ho od svého života úplně odstřihnout, protože ji jeho přítomnost doslova vysávala. Ančin rozchod s Petrem byl koncem zimy a začátkem jara hodně bouřlivý. Sebestředný Petr stále nechtěl přijmout fakt, že s ním Anča skončila a za jejich společnou minulostí chce udělat tlustou čáru.

Když si přes seznamku našel Petr novou přítelkyni, nelenil a hned běžel, aby ji Anče ukázal. Myslel si, že jí tím ublíží. Naopak Anička doufala, že tím je tahle epizoda jejího života uzavřená a že ho má konečně z krku. Petr ale něco takového vůbec nemá v plánu. Hned po prázdninách o sobě dá opět vědět. Dokonce přijde za Ančou, jako by se nechumelilo. Čím jí naprosto vyrazí dech? Podívejte se.

Po prázdninách také Adriana všechny překvapí velkou novinkou. Má miminko. Na to, že Adriana víří vody už odmalička, jsou všichni zvyklí, ale tohle je trochu šok. Vůbec se nezmínila, že by byla těhotná, a najednou tohle! Co byste řekli: má holku, nebo kluka? Podívejte se v galerii.