Sobota 20. dubna 2024
Svátek slaví Marcela, zítra Alexandra
Zataženo, déšť se sněhem 7°C

Tento týden v Ulici: Kdo je v tom a komu zamotá hlavu nová krásná učitelka?

Video se připravuje ...
VIDEO: TV Nova
3. prosince 2018 | 12:25

Vánoce na krku a první adventní víkend za námi. Stejně tak prožívají tyto dny i vaši oblíbenci z Ulice. Tento týden nás čeká Mikuláš a také se můžete těšit na další novou postavu, krásnou učitelku zeměpisu.

Šárka s Martinem stále bojují s vlastními city. Martin nechce ohrozit svoje manželství a ublížit Veronice, ale city, které chová k Šárce, jsou velice silné. Jak dopadne, když se tihle tři sejdou na jednom místě? Další podivuhodný milostný trojúhelník vzniká mezi Tereziným tátou Tomášem a Davidovou maminkou. Nejdřív se to zdá jako totální nesmysl, ale nakonec jsou David i Tereza přesvědčeni, že za krizí Davidových rodičů je možná opravdu Tomáš.

Aleš Nykl se nejvíc těší na Mikuláše a Lumír a Světlana budou jen žasnout, co všechno je v dnešní době na Mikuláše možné a kam ten svět spěje. Tereza se těší na sraz se spolužáky a užívá si to do té doby, než se jí udělá špatně. Postará se o ni Magda, její krásná bývalá spolužačka, jež nastoupí do školy jako nová učitelka. Je překvapená, že si Tereza vzala Davida, na kterého prý měla sama na škole spadeno. Zakopou konečně Luboš s Věrkou válečnou sekeru? Zpráva o tom, že by se mohli stát prarodiči, by mohla zabrat.