Pátek 19. dubna 2024
Svátek slaví Rostislav, zítra Marcela
Oblačno, déšť 9°C

Tento týden v Ulici: Vyhazov z domu a nečekaný návrat. Koho si Rozina přivezla z USA?

Video se připravuje ...
VIDEO: TV Nova
5. listopadu 2018 | 13:05

Tento týden bude plný překvapení! Do seriálu se vrátí Rozina Maléřová, a tím se postará o šok rodiny, protože ta ji nečekala takto brzy a bez ohlášení. Těšit se můžete i na zbrusu novou postavu.

Říká se, že svatba vztah mezi dvěma lidmi může změnit. Nad tím teď přemýšlí i David. Chtěl by s Terezou trávit více času a také přemýšlí o budoucnosti. Je na čase si o tom promluvit s Terezou. Chtěl by vztah posunout o další krok kupředu. Co se mu honí hlavou a jak na to zareaguje Tereza?

Rozina by měla být v Americe ještě několik měsíců, ale najednou se objeví doma. Všichni jsou z toho trochu překvapení. Rozina má nějaké tajemství, muselo se něco stát, aby se vrátila předčasně. V Americe si našla novou kamarádku Janu, která se vám představí tento týden. Do Ameriky utekla ještě před maturitou a doma jsou na ni naštvaní. Dokonce se dočká vyhazovu.

Občas si myslíme, že svého partnera už dokonale známe, a ničím nás tedy nemůže překvapit. Anička Lišková si to samé myslela i o Petrovi, ale teď se ukáže stránka jeho povahy, o které neměla tušení. Pavel toho má poslední dobou dost, nahromaděné frustrace se projeví a i tak mírumilovný člověk, jako je on, by snad i vraždil. V nouzi pozná, kdo je jeho přítel.