Čtvrtek 25. dubna 2024
Svátek slaví Marek, zítra Oto
Zataženo, déšť se sněhem 7°C

Tento týden v Ulici: Šok pro Máru a Jindřino rozhodnutí

Video se připravuje ...
Tento týden v Ulici
VIDEO: TV Nova
2. října 2018 | 06:00

Tento týden v Ulici padnou jistá zásadní rozhodnutí a na povrch začnou vyplouvat tajemství, která některým lidem způsobí doslova šok. Nadále se bude intrikovat, a kam až intriky zajdou, je alarmující.

Manžel ji opustil kvůli jiné ženě, a tak začíná Blanka zase od začátku. A rovnou se nastěhuje do domu svého strýce Vlasty Peška. Jak tohle rozhodnutí zamává s vzájemnými vztahy a co Evžen? Mára se snaží najít svého otce a má o něho pořádný strach, zjistí totiž, že věci jsou mnohem horší, než si myslel. Také Tereza si dělá starosti o tátu a evidentně oprávněně. Stane se něco, co ho donutí jít s pravdou ven.

Ája zase ukáže, jaká je to zákeřná potvora. Zjistí to Tonda Hložánek, Lumír i Mário. Vymyslí si křivé obvinění, které bude mít mnohem dalekosáhlejší důsledky, než mohla domyslet.

Marie neviděla svého bratra čtyřicet let a ráda by teď dohnala, co zameškali. Má to ale háček, stále mezi nimi visí nevyřešené křivdy a Marie tím, že toto téma otevře, Peška pěkně namíchne.

Mastný se chce pomstít Šárce za to, že zranila jeho ego. Po výhrůžkách, sexuálním obtěžování a šikaně na pracovišti přichází podraz, který nemá obdoby. Jindra se zmítá mezi dvěma muži, neví, pro kterého z nich se rozhodnout. Bedřich je sázka na jistotu, ale nikdy ji nemiloval a milovat nebude. Zvolí Jindra lásku?