Sobota 20. dubna 2024
Svátek slaví Marcela, zítra Alexandra
Zataženo, déšť se sněhem 7°C

Nový trend: Falešné těhotenské testy! Podraz na chlapy nebo zkouška vztahu?

Mohla byste na svého přítele udělat takovýhle podraz?
14. května 2014 | 06:00

Je to až k neuvěření, ale je to tak. Vypadá to jako recese nebo něčí hloupý fórek, ale je to skutečné. Na internetu si můžete pořídit pozitivní těhotenský test, kterým dle prodejce můžete otestovat partnerovu lásku nebo si z něj pěkně „vystřelit“!

Jak se dá, bez následků otestovat partnerova láska tím, že na něj žena ušije takovouhle habďůru? „Možná si to dovedu představit v pubertě nebo ve dvaceti, když člověk ještě nemá rozum, ale normálně uvažující žena by se do něčeho podobného přeci nepustila,“ okomentovala tento produkt jedna moje kamarádka.

Těhotenství
Autor: profimedia.cz

Falešný test si můžete pořídit za necelých 500 korun. Tento trend prý vznikl v Americe, kde jinde, že, a prý se velice osvědčil. Spousta žen si ho dle prodejce nemůže vynachválit. Takový malý testík, kterým se prokáže, jestli ten, se kterým žijete bok po boku, je opravdu ten pravý a správný, tatínkovský materiál! „No tak to bych otestovala jednou! Už by se mnou do smrti nepromluvil,“ komentovala další kamarádka.
Jak by někdo mohl mít žaludek na to, oznámit přítelovi takovou novinku, která i když je to plánované, zahýbá vaším životem, a potom mu sdělit, že to byl jen takový vtípek nebo test, to už je jedno. Vždyť si představte, kdyby muž udělal něco podobného vám, to by rozdýchal málokdo.
Těhotenství
Autor: profimedia.cz

Nebo to provést tak, že on nebude mít zdání o tom, že ho žena podvedla, celou dobu bude žít v domnění, že je to opravdové a co pak, bude muset říct, že potratila? To je přeci nechutné. Jak s takovou lží dokáže člověk žít. Pokud se musí žena ve vztahu uchýlit k takovýmhle praktikám, potom asi za moc nestojí.