Pátek 19. dubna 2024
Svátek slaví Rostislav, zítra Marcela
Oblačno, déšť 8°C

Bizarní podívaná! Zvrácené matky oblékly kostýmy svých dcer

17. února 2012 | 11:39

"Nejslavnější "obtloustlé americké matky si na vlastní kůži vyzkoušely, jaké je to být v roli "cvičených opiček" před zraky miliónů diváků. Jejich dcery si tím procházejí denodenně často už od dvou let.

"V tom korzetu jsem se cítila tak trochu sevřená, ale jinak to byla skvělá zábava," prohlásila poté June Shannon, která byla se svou šestiletou dcerou Alanou stylizována do role "Honey Boo Boo Child".

Matka osmileté Laci už tolik nadšení ze svého elastického kostýmu á la Lady Gaga neprojevovala. Na otázku, zda není dcerka na tak odvážný kostým příliš malá, odpověděla: "Nemyslím si. Nemá na sobě nic jiného, než další děti jejího věku. Je to stejné, jako kdyby na sobě měla jakékoliv plavky."

Do "dospělé" velikosti svých dcer tyhle slávou a úspěchem posedlé maminy přetransformoval ve své Talk Show slavný novinář, publicista a televizní osobnost Anderson Cooper.

Lady Gaga: Laci Crews (8) s matkou Alicií Morgan v tyrkysovém trikotu
Autor: andersoncooper.com

Ženám nechal zhotovit přesné kopie kostýmů jejich dcer včetně paruk a doplňků. Cílem bylo přiblížit jim, jak se vlastně jejich polonahé a zmalované dcery před zraky nelítostné poroty i přítomných diváků vlastně cítí.

"S Alanou jsme při pohledu na sebe dostaly záchvat smíchu. Budeme se tomu smát ještě roky. Byla to legrace. Všechno je to jen o prima zábavě," dodala po skončení show v šatně June Shannon.

Pretty Woman: Malá Paisley (3) s mámou Wendy Dickey, která jí do kostýmu prostitutky oblékla už ve třech letech.
Autor: andersoncooper.com
Na otázku, zda díky téhle "zkušenosti" přehodnotí svůj názor na dětské soutěže krásy, prohlásila: "Nemyslím si, že by to jakkoliv mohlo změnit má rozhodnutí ohledně účasti mé holčičky v soutěžích krásy. Tahle zkušenost rozhodně nebude mít na můj názor vůbec žádný vliv. Alana se tím skvěle baví, takže samozřejmě bude soutěžit dál."

Evidentně vůbec nic nepochopila. Snaha úspěšného moderátora otevřít "šíleným" matkám oči přišla vniveč. Na otevřenou kritiku, která se ze strany milionů rodičů na tyhle "krkavčí" matky snesla, vzkazuje: "Pro nás ženy, které si všemi těmi náročnými přípravami s dcerkami procházíme, je to jako sport. Alana miluje to, co dělá. Nebavil by jí baseball či basketbal."

Co si o těhle bizarních dětských soutěžích krásy myslíte vy? Napište nám svůj názor na Facebook Blesku pro ženy.