Středa 24. dubna 2024
Svátek slaví Jiří, zítra Marek
Zataženo, déšť se sněhem 7°C

Děti jako hračky šílených matek!

16. listopadu 2012 | 11:00

Batole v botách na podpatku, silonových punčoškách a minisukni. Tenhle "úchylný" koníček pěstují některé matky v USA. Své dcery posílají na botox a do solárka. Říká se jim „trpasličí modelky“.

Ideální dětství každý vidí pro své dítě jinak. Většina holčiček si ale hraje s panenkami. Někteří rodiče jsou poněkud jiného názoru. Svým dcerám doslova berou dětství a nutí je předčasně vyspět!

Nalepit si řasy, prodloužit vlasy, vybělit zuby, vycpat si ňadra a hurá na molo. Nebylo by na tom možná zas tak nic divného, kdyby nebyla řeč o malých dívenkách, někdy dokonce dvouletých. Dávno před tím, než se samy naučí pořádně chodit a mluvit, nosí tuny make-upu.

Ještě ani neodložily dudlík a láhev s mlíkem a už mají příčesky a umělé nehty. Přirozeného na nich nezůstalo nic, ani chování. Jejich matky je vychovávají tak, aby vypadaly sebejistě až drze.

Nejznámějšími „trpasličími" modelkami jsou Eden Wood a Makenzie Myers. Tyto dvě dívky patří mezi největší rivalky ostatních. Eden se pohybuje ve světě krásy již od svých 14 měsíců života.  

Dnes je Eden sedm let, baví jí zpěv a modeling, který stále dělá. Mickey Wood, matka Eden, která pro ni pracuje jako manažerka, tvrdí, že Eden má dětství, jako každé normální dítě. Má vše to, co chce a rozhodně nechce, aby o to Eden přišla. Prý z ní nechce mít dětskou hvězdu...

Co si o těchto šílených matkách myslíte vy?

Holčičky se snaží udělat na porotu dojem
Autor: Facebook

Autor: sil