Pátek 29. března 2024
Dnes je Velký pátek / Taťána, zítra Arnošt
Oblačno 18°C

Nešťastná máma: Touhle fotkou oznámila příchod pátého kluka!

Rodiče touto fotkou oznámili, že čekají v pořadí už pátého syna!
16. července 2013 | 14:00

Dalšího už ne! tak bychom asi reagovali, kdybychom zjistili, že čekáme dalšího, v pořadí už pátého chlapce! tyto pocity ztělesnila i matka, která si touto situací právě prochází! Fotka koluje internetem a spousta lidí nastávajícím pětinásobným rodičům moc fandí.

Když manželský pár zjistil, že očekává příchod na svět již pátého potomka, měl radost. Jenomže to by to nemohl být už pátý chlapec! Oba jsou zřejmě velcí vtipálci, protože oznámení o tom, že jsou v očekávání podali opravdu originální formou!

Šťastný otec vyvěsil na internet fotku, kde jsou jeho čtyři synové a manželka. Každý z hochů je oblečen za superhrdinu a jeho žena sedí zhrouceně na gauči s hlavou v dlaních.

Už zase kluk

"Budeme mít kluka!" napsal k fotce pyšný, brzy pětinásobný otec! tato fotografie, nebo chcete-li originální oznámení o početí se stala obrovským hitem. během týdně nasbírala přes 4000 komentářů.

Nastávající otec, mikrobiolog, řekl pro MailOnline: "Žena měla pocit, že to těhotenství je jiné, než ty čtyři předtím. byla skálopevně přesvědčená, že budeme mít holčičku. Jenže doktor nám pak řekl, že čekáme dalšího kluka."

Osm nádherných dcer

Když se manželé s touto novinkou vyrovnali, rozhodli se, že si tuto kuriozitu nenechají pro sebe a rádi se podělí s ostatními. "Chtěli jsme si udělat trochu legraci. Proto jsme ještě na zem pohodili pár posmrkaných" kapesníčků, aby to vypadalo, že je žena nešťastná."

Spousta lidí, kteří komentovali fotku manželů, přidala svůj příběh.  "Moje teta a strýc měli dvě dcery, pak tři, čtyři, pět, šest, sedm, osm... A pak? Vykašlali se na to. A Výsledek? Mají osm nádherných dcer."

Autor: ema