Čtvrtek 28. března 2024
Svátek slaví Soňa, zítra je Velký pátek / Taťána
Oblačno, déšť 14°C

Těhotná Kate: Půjde ve stopách Diany?

6. prosince 2012 | 12:30

Zachovat si styl v těhotenství není žádná legrace. Od vévodkyně z Cambridge to ovšem svět očekává. Zvládne nastávající maminka Kate Middleton tuhle módní výzvu?

Zpráva o těhotenství krásné Kate vyvolala spoustu spekulací. Bude to chlapeček, nebo holčička? Nebo snad dvojčata? Bude se případná dcera jmenovat Diana? Komu "to" bude podobné?

Módní guru pak přicházejí s další otázkou: Dokáže si Kate i v těhotenství zachovat vybraný vkus a eleganci?

Do karet jí hraje to, že být v dnešní době v jiném stavu rozhodně neznamená chodit v pytli. Kate tak patrně nepůjde ve stopách zesnulé matky svého chotě Williama.

Lady Di v hábitech
Lady Diana byla sice stylovou ikonou...
Autor: profimedia.cz

Legendární Lady Diana totiž byla módní ikonou - ale jen do chvíle, kdy otěhotněla.

V dobách, kdy čekala staršího syna Williama a mladšího Harryho, začala se oblékat do podivných hábitů. Sice značkových, ale dost nevkusných.

 

 

 

 

 

 

 

Sexy těhule

Manželé Beckhamovi na královské svatbě.
Autor: profimedia.cz
To celebrity 21. století už jsou rozumnější a vědí, že "buben" neznamená konec stylovým kouskům. Beyoncé, Jennifer Garner nebo třeba Maggie Gyllenhaal vypadaly v těhotenství stejně báječně jako jindy.

A Victoria Beckham způsobila senzaci v šatech ze své vlastní kolekce právě na svatbě Kate a Williama. Její zakulacené bříško totiž ani tak nezakrývaly, jako spíš podtrhovaly.

Podívejte se na další celebrity, které těhotenskou módu zvládají lépe i hůře:

Náš tip:

Nebojte se vypadat skvěle i v těhotenství. Vhodné kousky v zářivých barvách i v sexy střizích najdete dnes i v běžné konfekci!

...
Autor: archivy firem

 

Autor: mab