Sobota 20. dubna 2024
Svátek slaví Marcela, zítra Alexandra
Oblačno, déšť 8°C

To je síla! Poznáte obtloustlé a zanedbané celebrity?

10. června 2013 | 10:50

Fotograf Danny Evans se rozhodl ukázat celebrity tak, jak je asi nikdy neuvidíme. Série jeho koláží nám například ukazuje, jak by asi vypadala Angelina Jolie, kdyby nebyla módní ikonou a měla "pár" kilo navíc.

Umaštěná, lesknoucí se pleť, uhry, trvalá, fleky od potu a pár kil navíc. Že byste je nepoznali? Jen se podívejte pořádně zblízka!

Projekt, který nese jméno Planet Hiltron je neuvěřitelně oblíbený. Jeho autor, fotograf a spisovatel Danny Evans nám v něm ukazuje, jak by (možná) vypadaly celebrity, kdyby neoplývali miliony dolarů a neměli na každém prstu dva kadeřníky a jednoho vizážistu.

Zkrátka jak by mohli vypadat, kdyby byli úplně obyčejní a normální lidé.

PODÍVEJTE SE NA VÍCE FOTEK DO FOTOGALERIE

Pamela Anderson (45)

Hvězda ze seriálu Pobřežní Hlídka vypadá ve svých letech naprosto fantasticky! Ovšem jak by vypadala, nebýt vší té slávy? Umělec má jasno! Krátký navlněný sestřih, zlaté kruhy v uších a výrazný make-up. My ale doufáme, že Pamela zůstane u své dlouhé blonďaté hřívy a krátkých minisukní.

Pamela Anderson
Autor: Facebook.com

Angelina Jolie (38)

Herečka to podle fotky umí pořádně rozjet! Kam zmizelo její štíhlé, atletické tělo? A kam vytříbený módní vkus? Takhle by zřejmě vypadala, kdyby byla "obyčejná" matka od šesti dětí. Otázkou také zůstavá, zda by ji její životní partner Brad Pitt miloval i s pár kily navíc.

Angelina Jolie
Autor: Facebook.com

Jak by vypadala Rihanna, Nicol Kidman, nebo sex symbol Tom cruise? Podívejte se do fotogalerie!

Autor: ema