Pátek 29. března 2024
Dnes je Velký pátek / Taťána, zítra Arnošt
Oblačno 18°C

Těhule na mole: Přehlídka spodního prádla pro nastávající maminky

5. srpna 2013 | 17:00

Že spodní prádlo pro těhotné ženy nemusí být nuda se ukázalo v rámci týdně zaměřeného na spodní prádlo, který se konal v New Yorku.

Na mole se procházely krásné (a těhotné) modelky a chlubily se svými bříšky. A nejen to! Podprsenky, kalhotky, ale i košilky, které předváděly hrály všemi barvami. Doslova slast pro oko.

Jenomže ze všech stran neustále slýcháme, že nejen prádlo, ale i těhotenská móda jsou v čechcáh téměř nesehnatelné zboží. A když už, tak málokdy stojí za to.

Své si o tom myslí i naše redaktorka Alice Rossi: "Jsem v sedmém měsíci těhotenství. Téměř do žádných šatů, které jsem nosila loňské léto, se nevejdu. A tak jsem se vypravila do obchodů, abych svůj šatník oživila. Po dvoudenním pátrání jsem získala pár důležitých postřehů."

1. Vyhlášené módní domy i specializované obchody vzkazují těhotným jediné: "zahalte kolena, ramena i dekolt!"Podle toho totiž jejich nabídka vypadá. Ano, jejich štendry jsou sice plné, ale když si jejich věci vyzkoušíte, zjistíte že zahalují víc, než chcete.

Krásné a módní těhotenské spodní prádlo
Autor: Profimedia.cz

Dlouhé sukně pod kolena, tříctvrteční rukávy, trička, šaty ke krku. Proč bychom nemohly stále nosit sexy krátké sukně, vykrojené výstřihy a odhalená ramena? Jen proto, že čekáme miminko? Dělá to z nás snad jeptišky?

2. Těhotenské oblečení zatím v Čechách nabízí jen dva módní řetězce - H&M a C&A. Avšak oddělení pro nastávající maminky je tak malé, že vám dá práci ho vůbec najít. Většinou je ukryté v tom nejzadnějším rohu u dětského oblečení.

Jaké další postřehy Alice získala a její doporučení na výhodnou koupi těhotenské módy si přečtěte v jejím článku.

Autor: ema