Pondělí 29. dubna 2024
Svátek slaví Robert, zítra Blahoslav
Polojasno 23°C

Šusťákovky, ledvinky a mrkváče: Bizarní devadesátky jsou zpět! Proč jim dát druhou šanci?

Video se připravuje ...
Ledvinka, šusťákovka a nápisy: Móda z devadesátek je zpět, říká Fashion koučka
VIDEO: Videoredakce ženských webů
22. června 2023 | 06:00

Ikonické modely z devadesátek, na které mnozí s nadšením příliš nevzpomínají, diktují současný módní diktát. Místo zatracování ji zkuste dát druhou šanci a přijmout ji opět do svého šatníku. Protože přichází ve zcela svěží iteraci, která bude hratelná se současnou dekádou stylu.

Čistě ikonické modely devadesátých let i móda z přelomu nového tisíciletí a tedy počátku nového milénia určuje módní směr aktuálních trendů. Cyklistické šortky ve stylu sporty chic po vzoru princezny Diany jsou přijímanou městkou garderobou, stejně tak se do popředí zájmu dostaly crop topy, rybářské klobouky, denim od hlavy až k patě, ale i kousky ze šusťákoviny.

To nám potvrdila i módní koučka, stylistka a renomovaná designérka Kamila Vodochodská, která má sama hned několik ikonických modelů tehdejší doby ve svém módním ansámblu. „Ve svém šatníku mám relativně dost módní inspirace z devadesátých let. Mám na míru dělanou ledvinku od české kožedělné značky, kterou nosím i k elegantnějším outfitům,“ sdělila nám Kamila.

Jaké další kousky z 90. let vlastní, a po jak dlouhé době se trendy vrací v čase? To se dozvíte v úvodním rozhovoru s módním koučkou.

Autor: Tereza Víchová, Žaneta Podlahová, Prostě fenomén