Sobota 27. dubna 2024
Svátek slaví Jaroslav, zítra Vlastislav
Polojasno 18°C

Mladá žena se proměnila v lidského kyborga. Za úpravy vzhledu a tetování utratila majlant

29. listopadu 2023 | 06:00

Američanka Lina Lorenzen bývala normální pohledná holka. Podstoupila ale radikální změnu vzhledu, aby vypadala jako lidský kyborg. Jen za tetování, které pokrývá 80 % jejího těla, už utratila 150 000 dolarů. A to zdaleka ještě není u konce.

Lina Lorenzen ze San Franciska patří k těm holkám, kterým přirozená krása zkrátka nestačí. Zatímco ale většina z nich investuje nemalé částky do úprav jako zvětšení prsou a rtů, mladá Američanka dobrovolně znetvořila své tělo, aby ho proměnila v umělecké dílo. Její tělo pokrývají různé modifikace jako rohy na hlavě a samozřejmě spousta tetování. Když se podíváte na její fotky, tak vás hned napadne, že byste ji potkat v noci na ulici rozhodně nechtěli.

VIDEO: Už budu! Podívejte se do legendárního studia Hell:

Video se připravuje ...
 • VIDEO: pdc,ub, Chebotareva, Marek

Je zcela jasné, že normální práci tato žena jen sotva najde. To ji ale nemusí vůbec zajímat, protože se z ní stala na sociálních sítích známá influencerka, která má na Instagramu 111 tisíc sledujících. „Někteří mě obdivují, někteří mi závidí, někteří mě nemají rádi, někteří mě soudí a někteří cítí inspiraci, aby se nechali tetovat sami,“ řekla Lina.

Pokračujte ve čtení vytvořením bezplatného účtu nebo přihlášením

Pokračovat
Autor: Štěpánka Bínová